Latvijā darbu pārtrauc «Mitsubishi» oficiālais dīleris «Aura Auto» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ilggadējā «Mitsubishi» automašīnu dīlera «Aura Auto» vadībā ir paziņojusi par lēmumu reorganizēt ikdienas saimniecisko darbību.

Uzņēmuma pārstāvji portālam «Apollo» atklāj, ka šāds lēmums pieņemts balstoties uz slikto finansiālo stāvokli un lēno automašīnu tirgus atkopšanos pēc krīzes laikiem. Uzņēmuma vadība ir nolēmusi sākot ar 2013.gada 10.jūniju pārtraukt automobiļu un rezerves daļu tirdzniecību, kā arī servisa pakalpojumu sniegšanu.

Uzņēmuma vadība vēlas uzsvērt, ka, maksimāli ievērojot klientu intereses, tiks pabeigts darbs pie jau uzsāktiem pakalpojumu projektiem vai piedāvāts alternatīvs konkrētās situācijas risinājums.

Turpmāk līdzšinējo klientu – gan privātpersonu, gan uzņēmumu – apkalpošanu uzņemsies saistītais uzņēmums «Skandi Motors», kurš ir gatavs pārrunāt sadarbības nosacījumus ar katru no klientiem individuāli un vienoties par abpusēji izdevīgiem sadarbības risinājumiem.

«Mitsubishi» markas automobiļu īpašnieki tiek aicināti turpmāk vērsties pie «Skandi Motors», kurš ir «Mitsubishi» autorizētais dīleris ir pilnvarots veikt ne vien periodiskās tehniskās apkopes un remontdarbus, bet arī nodrošināt ražotājrūpnīcas garantijas un importētāja pagarinātās garantijas remontdarbu veikšanu.

info@auraauto.lv

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu