Divi Latvijas pāri Hāgā turpina cīņu izslēgšanas kārtā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ceturtdien ļoti vējainos apstākļos izcīnīja trešo uzvaru Hāgā notiekošā «Grand Slam» turnīra spēlēs, automātiski kvalificējoties astotdaļfinālam.

G apakšgrupas līderu mačā ar desmito numuru izliktie Samoilovs/J.Šmēdiņš ar rezultātu 2-0 (21:15, 21:14) pieveica poļus Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuriem turnīrā ticis septītais numurs.

Līdz ar to Samoilovs/J.Šmēdiņš automātiski sasnieguši izslēgšanas sacensību otro kārtu, garantējot vismaz devīto vietu turnīrā.

Tikmēr ar uzvaru apakšgrupu sacensības noslēdza arī Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri ar 2-1 (21:14, 12:21, 15:9) pieveica Īveru Andrēasu Hūremu un Jeiru Eitunu, kuriem ticis 24. numurs.

Noslēgumā Sorokins/T.Šmēdiņš izcīnīja otro vietu grupā un piektdien sacensības turpinās izslēgšanas cīņu pirmajā kārtā.

Jau ziņots, ka trīs neveiksmes trijos mačos piedzīvoja trešais Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kuriem līdz ar to turnīrs ir noslēdzies.

Pēc grupu turnīra katras apakšgrupas uzvarētāji uzreiz kvalificēsies izslēgšanas turnīra otrajai kārtai, bet grupu otrās un trešās vietas ieguvēji spēkosies izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Apakšgrupu ceturto vietu ieguvēji dalību sacensībās noslēgs ar ieņemtu dalītu 25. vietu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu