Divi Latvijas pludmales pāri sacentīsies vienā PČ apakšgrupā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Divi Latvijas pludmales volejbola pāri sacentīsies vienā apakšgrupā pasaules čempionātā, kas sāksies 1. jūlijā.

Pēc pāru izlikšanas kļuvis zināms, ka F apakšgrupā cīnīsies gan ar sesto numuru izliktie Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, gan Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri izlikti ar 30. numuru.

Tāpat šajā apakšgrupā spēlēs ar 19. numuru izliktie Nīderlandes sportisti Dāns Spijkerss/Kristiāns Farenhorsts, kā arī Daniels Milners un Jergs Vucls no Austrijas, kuriem turnīrā ticis 43. numurs.

Tikmēr trešais Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda pasaules čempionātā būs izlikti ar 23. numuru, kas viņiem ļaus sacensties B grupā.

Vēl tajā grupā būs olimpiskie sudraba medaļnieki Alisons Čeruti un Emanuels Regu, kuri izlikti ar otro numuru, ar 26. numuru izliktie itāļi Paolo Ingroso un Mateo Ingroso, kā arī ar 47. numuru izliktie poļi Jaroslavs Lehs un Damjans Vojtasiks.

Tikmēr sieviešu pamatturnīrā ar pēdējo, 48. numuru izliktas speciālo ielūgumu saņēmušās Inguna Minusa un Inga Ikauniece. Līdz ar to viņas pamatturnīrā spēlēs ar potenciāli galvenajām favorītēm Kingu Kolosinsku/Moniku Bžosteku no Polijas, šveicietēm Izabellu Forreri un Anuku Vergu-Deprē, kuras izliktas ar 24. numuru, kā arī sacensību 25. numuru Viktorijai Bīnekai un Jūlijai Grosnerei.

Turnīrs no 1. līdz 7. jūlijam risināsies Polijas pilsētā Stare Jablonkos, kur pērn Pļaviņš duetā ar J.Šmēdiņu triumfēja «Grand Slam» posmā, tiekot pie pirmā šāda tipa panākuma Latvijas vēsturē.

Vīriešu un sieviešu konkurencē 48 dueti sadalīti pa 12 apakšgrupām. Sacensību izslēgšanas cīņām kvalificēsies grupu divi labākie pāri, kā arī astoņi labākie trešo vietu ieguvēji.

Pasaules čempionāts risinās reizi divos gados. Iepriekšējā turnīrā 2011. gadā Pļaviņš ar J.Šmēdiņu izcīnīja ceturto vietu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu