«Riga Master Workshop» saņem vēl vienu prestižu piedāvājumu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas «Mercedes-Benz» klubs apsver iespēju piešķirt vienai no Baltijā profesionālākajām auto restaurācijas darbnīcām «Riga Master Workshop» (RMW) prestižo sadarbības partnera statusu, pastāstīja kluba valdes loceklis Zigmārs Vestfāls.

«Mūsu sadarbības partneru vidū ir tikai kompānijas ar ļoti augstu reputāciju, tostarp «Daimler Mercedes-Benz» ģenerālpārstāvis Latvijā «Domenikss» un uzņēmums «Statoil Fuel Retail Latvia». Ar RMW vēlamies nodibināt partnerību klasisko automobiļu restaurācijas jomā,» uzsver Vestfāls.

«Mersedesu klubi vairākās valstīs lūguši mūs atrast Latvijā kompāniju, kas prot kvalitatīvi restaurēt retro automobiļus. Izpētot situāciju, secinājām, ka piemērots partneris varētu būt tieši RMW, jo par šīs darbnīcas restaurēto automobiļu kvalitāti ir saņemts daudz ļoti pozitīvu atsauksmju,» norādīja Vestfāls.

Turklāt, pēc viņa paustā, no plašsaziņas līdzekļiem un sarunās ar ekspertiem uzzinājām par RMW restaurēto klasisko spēkratu lielajiem panākumiem pasaulē prestižākajā retro automobiļu izstādē, kas pavasarī notika Vācijas pilsētā Esenē.

Lai iepazītos ar «Mercedes-Benz» markas automobiļu restaurācijas gaitu, trešdien, 19.jūnijā, kluba pārstāvji apmeklēs RMW darbnīcu Jaunmārupē.

«Gan Latvijā, gan citviet pasaulē ir ne mazums citu klasisko automašīnu restaurācijas darbnīcu, taču, izpētot vairākus piemērus, sapratām, ka nevienmēr darba kvalitāte ir bijusi visaugstākajā līmenī. Savukārt par RMW veikumu pagaidām esam dzirdējuši tikai atzinīgus vārdus,» piebilst Vestfāls.

RMW īpašnieks Māris Bebris teica, ka darbnīcas un Latvijas «Mercedes-Benz» kluba pārstāvji tikšanās laikā pārrunās sadarbības iespējas klasisko automobiļu resturācijas jomā.

«Esam gandarīti, ka šis klubs izrāda vēlmi ar mums sadarboties. Ceram, ka tikšanās būs vērtīga un auglīga abām pusēm,» norāda Bebris.

RMW meistari ir restaurējuši daudz «Mercedes-Benz» markas klasisko automašīnu, kas izpelnījušās augstu novērtējumu.

Bebris arī atgādināja, ka Esenē notikušās izstādes laikā RMW uzņēma prestižajā Vācijas klasisko mersedesu klubā MBIG, kuri augstu novērtēja Latvijas meistaru restaurēto kabrioletu «Mercedes-Benz 300 SE».

MBIG, kas dibināts 1979.gadā, ir viens no vecākajiem klasisko mersedesu klubiem pasaulē. Tas apvieno aptuveni 2200 biedru no Vācijas, kā arī Šveices, Francijas, Spānijas un Zviedrijas. RMW ir vienīgais kluba biedrs no Centrālās un Austrumeiropas reģiona.

Līdztekus citiem projektiem RMW pašlaik restaurē kopumā piecus retro mersedesus - trīs automobiļus «Mercedes 220», kā arī divus citus - «Mercedes 300SE» un «Mercedes SL 280 Pagoda».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu