Traģēdija Ventspilī: Sieviete ar bērniem nolec no tilta; iet bojā divi zēni (106)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dean Browne, CC BY-NC-SA 2.0

Šonakt Ventspilī no tilta Ventā ielekusi kāda 28 gadus veca sieviete kopā ar diviem maziem bērniem - divus un trīs gadus veciem zēniem. Sievieti izdevies izglābt, bet abi bērni gājuši bojā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, traģēdija notikusi īsi pirms plkst.3.

Kā portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Signe Šteinberga, traģēdija notikusi upē pie apvedtilta.

Upē ielekušo, 1986.gadā dzimušo sievieti izglābuši pašvaldības policijas darbinieki, bet bērnus glābt nav izdevies - 2010.gadā dzimušā zēna mirstīgās atliekas atrastas īsi pēc traģēdijas, bet jaunākais, 2011.gadā dzimušais zēns atrasts miris dažas stundas vēlāk.

Sieviete šobrīd ievietota reanimācijas nodaļā veselības stāvokļa novērošanai, aģentūru LETA informēja slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis.

Pēc Ķeņģa teiktā, sievietes vitāli svarīgie veselības rādītāji ir normas robežās un atrašanās reanimācijas nodaļā nav nepieciešama, tādēļ pēc konsultācijām ar psihiatru un policiju tiks lemts par turpmāko medicīniskās palīdzības sniegšanu sievietei.

Paciente slimnīcā uzvedas mierīgi un guļ, piebilda Ķeņģis.

Kā aģentūra LETA uzzināja policijā, par faktu sākts kriminālprocess.

Komentāri (106)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu