Traģēdija Ventspilī: Sieviete sauca pēc palīdzības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: photo4howi, CC BY-NC-ND 2.0

Sieviete, kas kopā ar saviem bērniem pagājušajā naktī Ventspilī no tilta ielēca upē, ir saukusi pēc palīdzības, taču laika apstākļu dēļ bijis grūti ūdenī viņu atrast.

Latvijas Televīzija (LTV) ziņo, ka sievietes kliedzienus dzirdējuši robežsargi, kas steidza ūdenī meklēt cietušo, tomēr sliktās redzamības dēļ robežsargiem bijis grūti noteikt, kur sieviete atrodas.

«Mēs dzirdējām sievietes saucienus pēc palīdzības. Bija bieza migla, nebija arī apgaismojums, tāpēc nebija iespējams noteikt, no kurienes nāca saucieni,» LTV sacīja robežsardzes pārstāvis, kas piedalījās glābšanas darbos.

Tāpat robežsargs neslēpa, ka sieviete uzvedusies neadekvāti – bļāvusi, saukusi pēc palīdzības. Viņa arī esot pieminējusi bērnus, taču sākotnēji nav bijis saprotams, ko viņa mēģina pateikt.

Jau ziņots, ka naktī Ventspilī pie Apvedtilta Ventā ielēkusi kāda 1986.gadā dzimusi sieviete kopā ar diviem maziem bērniem - divus un trīs gadus veciem zēniem. Sievieti izdevies izglābt, bet abi bērni gājuši bojā.

Traģēdija notikusi ap plkst.3 naktī.

Upē ielekušo sievieti izglābuši robežsargi, kuriem pie Apvedtilta ir atbalsta bāze ar laivu. Bērnus izglābt nav izdevies - 2010.gadā dzimušā zēna mirstīgās atliekas atrastas īsi pēc traģēdijas, bet jaunākais, 2011.gadā dzimušais zēns atrasts miris dažas stundas vēlāk.

Plicijā par faktu sākts kriminālprocess visu apstākļu noskaidrošanai.

Sieviete ievietota Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas reanimācijas nodaļā veselības stāvokļa novērošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu