«Audi» ražotne Nekarsulmā tiek atzīta par labāko visā Eiropā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas autoražotāja rūpnīca Nekarsulmā ir ieguvusi pirmo vietu Eiropā un Āfrikā «J.D. Power» 2013. gada sākotnējā kvalitātes pētījumā. Šis ir pirmais ražotnes apbalvojums «Volkswagen» grupas ietvaros. Pētījumā ir norādīta jauno automobiļu apmierinātība 90 dienas pēc automobiļa saņemšanas. Patērētāji Amerikas Savienotajās valstīs uzskata to par būtisku rādītāju, pieņemot lēmumus par automobiļa iegādi.

«J.D. Power» piešķīra ražotnei Nekarsulmā zelta balvu par labāko montāžas kvalitāti Eiropā un Āfrikā. «Šis apbalvojums ir mūsu ražošanas sistēmu un katra atsevišķā darbinieka veiktspējas atzinīgs novērtējums,» sacīja Nekarsulmas ražotnes vadītājs Freds Šulce (Fred Schulze).

«Audi» ražotne Nekarsulmā «Volkswagen» grupas ietvaros ir pieskaitāma pie ražotnēm ar vislielāko produktu dažādību un ir viena no sarežģītākajām ražotnēm Eiropā. Starp šeit ražotajiem modeļiem ir A4 sedan, A5/S5 Cabriolet, A6 sedan un Avant, S6, A6 allroad, A6 hybrid, A7/S7 Sportback, A8/S8, A8 hybrid un A8L, R8 un R8 Spyder, RS 5 Cabriolet, RS 6 Avant un RS 7 Sportback.

Sākotnējais kvalitātes pētījums tiek veikts jau 27 gadus un industrijas ietvaros kalpo par atsauci jaunu automobiļu kvalitātes vērtējumam. Pētījums ietver katalogu ar vairāk kā 200 jautājumiem. Šī informācija palīdz ražotājiem nodrošināt kvalitāti un pastāvīgi uzlabot produktus. «J.D. Power and Associates» ir starptautisku mārketinga informācijas pakalpojumu uzņēmums. Uzņēmuma kvalitātes un patērētāju apmierinātības dati ir balstīti uz ikgadējām aptaujām, kurās piedalās miljoniem patērētāju.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu