Jūlija beigās izsolīs «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Jūlija beigās paredzēts izsolīt likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošus nekustamos īpašumus dažādos novados, liecina publicētie paziņojumi par izsolēm.

22.jūlijā paredzēts izsolīt deviņus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus - tie ir gan zemesgabali, gan zemesgabali ar ēkām, gan arī viens dzīvoklis. Visu deviņu īpašumu novērtējums un izsoles sākumcena ir 59 400 lati.

23.jūlijā paredzēts izsolīt sešus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus - tie ir gan zemesgabali ar ēkām, gan jaunbūves. Visu sešu īpašumu novērtējums un izsoles sākumcena ir 110 600 lati.

24.jūlijā paredzēts izsolīt deviņus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus - tie ir gan zemesgabali, gan zemesgabali ar ēkām, gan arī neapdzīvojamas telpas. Visu deviņu īpašumu novērtējums un izsoles sākumcena ir 249 200 lati.

25.jūlijā paredzēts izsolīt sešus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus - tie ir gan zemesgabali, gan zemesgabali ar ēkām, ražošanas ēkām, gan degvielas uzpildes stacija. Visu sešu īpašumu novērtējums un izsoles sākumcena ir 223 300 lati.

26.jūlijā paredzēts izsolīt divus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus - tie ir zemesgabals un divstāvu dzīvojamā ēka ar zemesgabalu Rīgā. Abu īpašumu novērtējums un izsoles sākumcena ir 112 000 latu.

Izsoles notiks Rīgā, Ganību dambī 17A.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa pērn maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt bankas administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu