Foto: Klūma atbrīvojas no vīra liecībām uz ķermeņa (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kaut jau sen zināms, ka atainot tetovējumos mīļoto vārdus nav tas tālredzīgākais solis, tomēr daudzas slavenības turpina gan tos tetovēt, gan pēc tām ar lāzerprocedūru palīdzību tikt no tiem vaļā. Modele un TV šovu vadītāja Heidija Klūma šobrīd atbrīvojas no bijušā vīra - dziedātāja Sīla (Seal) - liecības uz sava ķermeņa. 

Heidija pakāpeniski likvidē uz labās rokas apakšdelma 2008. gadā ietetovēto vīra vārdu - tā bija dāvana Sīlam par godu atjaunotajiem laulību zvērestiem. Tolaik ietetovētos bērnu iniciāļus četru zvaigžņu veidolā Klūma atstās neskartus.

Sīls un Klūma salaulājās 2005. gada 10. maijā un ik kadu šajā datumā, tuvinieku klātbūtnē atjaunoja laulību zvērestus. 2009. gadā Heidija oficiāli pieņēma Sīla uzvārdu un kļuva par Hediju Semjuelu.

2012. gada janvārī pāris paziņoja par šķiršanos. Aprīlī Heidija iesniedza šķiršanās prasību, pieprasot arī atjaunot meitas uzvārdu Klūma.

2012. gada septembrī viņa apstiprināja, ka ir attiecībās ar savu miesassargu Martinu Kristenu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu