Latvijas blondīnes pārņems Jūrmalu - «Go Blonde» festivāls ir klāt (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Krāšņi tērpi, neviltoti smaidi un visas skaistākās Latvijas blondīnes vienuviet. Festivāls «Go Blonde» ir viens no jautrākajiem un pozitīvākajiem festivāliem vasarā! 

12.jūlijā festivāls tiks atklāts ar pre-party ar Merilinas Monro līdzinieču konkursu un Harley Davidson močiem. Ballīte notiks Rīgas šobrīd stilīgajā nakts klubā «Coyote Fly», savukārt 13.jūlijā visas dienas garumā notiks aktivitātes Majoru pludmalē. Pasākuma ietvaros notiks Mis un Misters Australian Gold modeļu konkursa fināls, vindsērfinga un pludmales volejbola čempionāts, kā arī pirmoreiz Jūrmalas pludmalē tiks uzbūvēts sešus metrus augsts dīdžeju tornis, no kura visas dienas garumā spēlēs pasaules un Latvijas DJ. Pasākumu pludmalē noslēgs karsta putu ballīte!

Festivāls noslēgsies ar ballīti visas nakts garumā viesnīcā Hotel Jūrmala SPA, kurā piedalīsies nupat uzlecošā zvaigzne – vokāliste Adelly kopā ar DJ duetu Tommy U un Tob Luii, savukārt vakara nagla būs pasaulē zināmās klubu zvaigznes Loona uzstāšanās, ar kuru tiks atzīmēta arī viņas 15 gadu koncertēšanas gadadiena.

  • Festivāla apmeklējums ir bezmaksas, par dalības maksu ir tikai atsevišķi slēgtie pasākumi.

Marika Ģederte – festivāla «Go Blonde» idejas radītāja un galvenā organizatore, norāda: «Pateicoties tūristu izrādītajai milzīgajai interesei, Go Blonde organizēs jau ceturto festivālu, kurš šoreiz notiks Jūrmalā, 13.jūlijā. Esam ņēmuši vērā tūristu ieteikumus un ceram sarīkot neaizmirstamu un košu festivālu nedēļas nogalē, kurā varēs piedalīties jebkurš.»

Pasākumu atbalsta īpaši liels skaits Latvijas uzņēmumu, kas nodrošinās gan īpašu servisu, gan dāvanas, gan izklaidējošas aktivitātes blondīnēm un pasākuma viesiem – ceļojumu un atpūtas aģentūra Pro Lux Invest Merilinas Monro līdzinieču konkursa uzvarētājai dāvinās 1 nedēļas ceļojumu 4 personām uz Grieķiju Skopelos Hotelī Grieķijā and Spa 5zvaigžņu viesnīcā, mašīnas īri uz nedēļu un izbraucienu ar jahtu, Baltic Miles nodrošinās 30 lidojumus, sieviešu apģērbu zīmols VAIDE dāvinās dāvanu karti Ls 100 vērtībā un ekskluzīvais matu kosmētikas zīmols Alfaparf Milano un dekoratīvā minerālā kosmētika Micabella nodrošinās skaistumkopšanas līdzekļus.

Savukārt oficiālais pasākuma dzēriens Freixenet cienās pasākumu laikā un auto VIVI Rental Car vizinās blondīnes un izklaidēs ar pārsteigumu pilnām aktivitātēm. Pasākumu atbalsta mediji radio Capital FM un MIX FM, ziņu portāli Kasjauns.lv, Otkrito.lv un Mixnews.lv.

Iepriekš notikušie Go Blonde festivāli, kas starp citu notiek tikai Latvijā, guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – «Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi». Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Festivāls tika atspoguļots vairāk nekā 500 interneta portālos visā pasaulē, telekanālā CNN, populārajos dzīvesstila žurnālos Glamour, Mairie Claire ASV, Grazia Anglijā un Itālijā. Pasākums kļuvis arī par iemeslu plašai tūristu uzmanības piesaistei Rīgā un šoreiz arī Jūrmalā, tiekot salīdzināts pat ar tik nozīmīgiem notikumiem kā, piemēram, karnevāli Brazīlijā un Itālijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu