«Audi R8» iegūst prestižāko dizaina apbalvojumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Audi» šā gada konkursā «red dot award» konkursā saņēma slavinājumus par trīs modeļiem. «Audi R8» atstāja iespaidu uz augstā līmeņa starptautisko žūriju ar tā «augsto dizaina kvalitāti», kas nopelnīja automobilim prestižo balvu «red dot: labākais no labākajiem».

Arī «Audi A3 Sportback», kas jau ir vairakkārt guvis uzvaras, un «Audi S3» saņēma ļoti augstu novērtējumu, iegūstot «red dot» balvas par augsto stila kvalitāti. Balvas «red dot» konkursa pasākumā Esenes Ālto teātrī saņēma Enzo Rotfuss (Enzo Rothfuss), Interjera dizaina nodaļas vadītājs. Viņš izteica pateicību žūrijas locekļiem un projektētāju komandai: «Projektēšana ir dinamisks process, kurā mēs visi cenšamies apvienot tradīciju un vīziju.»

No vairāk kā 4 600 konkursam pieteiktajiem produktiem un projektiem no 54 valstīm uzvarētāju sarakstā iekļuva 22 automobiļu modeļi. Žūrijas sastāvā ietilpst 37 eksperti no 24 valstīm. Konkursā tiek vērtēta ne tikai estētiskā forma, bet arī revolucionāras tendences un dizaina inovācijas. «Tas ir projektēts un izstrādāts līdz ļoti augstam līmenim. Tā proporcijas ir līdzsvarotas, tam ir izcila stāja, un tā estētikai piemīt augsta klase,» savus iemeslus «Audi R8» izvēlēšanai minēja žūrija.

«Lai atrastu jaunus virzienus dizainā, vispirms katrs dizains ir jānovērtē ar kritisku aci,» komentēja «Audi» galvenais projektētājs Volfgangs Egers (Wolfgang Egger). «Projektēšana bieži līdzinās dinamiskam braucienam ar auto - ar visiem kāpumiem un kritumiem. Lai notiktu novatorisks radīšanas process, lietas atkārtoti jāskata no dažādām perspektīvām un jārod jauni risinājumi, nezaudējot zīmola DNS.» R8 nevainojami iemieso šo tradīcijas un vīzijas apvienojumu. Rezultātā tiek radīts dizains, kas «Audi» klientos rada patiku un norāda uz nākotnes produktu aprisēm.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu