Sorokins: Katra uzvara un punkts tuvina izkļūšanai no grupas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Ruslans Sorokins pēc uzvaras pasaules čempionāta otrajā spēlē sacīja, ka spēle bijusi ļoti nervoza, raksta «Diena.lv».

«Apollo» jau ziņoja, ka Toms Šmēdiņš/Ruslans Sorokins šodien aizvadīja spēli pret Nīderlandes pāri Danu Spijkersu/Kristiānu Farenhorstu (19.) un izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā ar 2-1 (16:21, 21:14 un 17:15).

«Mums ir baigais prieks, ka šajā turnīrā ir tik daudz līdzjutēju, kuri ļoti skaļi atbalsta. Parasti jau atnāk tie, kuri uz vietas dzīvo.»

«Spēle bija ļoti, ļoti nervoza. Tas tāpēc, ka ir pasaules čempionāts, un katram punktam ir ļoti liels svars. Varbūt brīžiem tā spēles kvalitāte nav tā augstākā, taču ļoti pozitīvi, ka spējām saņemties pēc zaudēta pirmā seta un uzvarēt spēli. Otrajā setā pamainījām taktiku. Nespēlējām pret bloku, bet pret aizsargu. Vairāk sākām spēlēt ar māņsitieniem, kas turklāt bija veiksmīgi. Viņu bloks bija ļoti kvalitatīvs, augsts. Vajadzēja gudrāk nospēlēt, lai to apspēlētu. Aizsargs viņiem nebija tik labs, īpaši uz māņsitieniem, to arī izmantojām,» pēc mača sacīja Sorokins.

Latvijas duets pēc divām spēlēm ar bilanci 1-1 vēl nav garantējis iekļūšanu nākamajā kārtā. Ceturtdien svarīga spēle pret Austrijas duetu.

«Centīsimies rīt uzvarēt. Katra uzvara, katrs punkts mūs tuvina izkļūšanai no apakšgrupas. Pretinieks ir spēcīgs, savdabīgs, varētu teikt – neērts. Arī šoreiz Saša ar Jāni pret viņiem mocījās, arī holandieši vakar viņus tik tikko uzvarēja,» laikrakstam piebilda Sorokins.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu