Šāvieni gaisā un pa riepām neaptur bēgošu šoferi: policija pārtrauc vajāšanu (167)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cdsessums, CC BY-SA 2.0

Talsu policijas iecirkņa teritorijā naktī ticis vajāts bēgošs transporta līdzeklis, tāpat tika izmantots dienesta šaujamierocis.

Kā informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, naktī uz otrdienu saņemta informācija par kādu transportlīdzekļa vadītāju, kurš pie spēkrata stūres, iespējams, sēdies alkohola reibumā.

Policija uzsāka automašīnas meklēšanu un Talsu novada Valdgales pagastā, uz ceļa Talsi-Dundaga-Mazirbe, automašīna tika pamanīta.

Likumsargi arīdzan noskaidrojuši, ka meklētajai automašīnai ir neatbilstoša valsts numura zīme.

Policijas pārstāve pastāstīja, ka ekipāža sekoja automašīnai ar ieslēgtiem skaņas signāliem un iedegtām bākugunīm, mikrofonā vairākkārt atkārtojot, lai vadītājs apstājas.

Pagaidām nenoskaidrotais transportlīdzekļa vadītājs nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apturēt transportlīdzekli, tādēļ tika pieņemts lēmums izmantot dienesta šaujamieroci – tika veikti brīdinājuma šāvieni gaisā, kā arī šauts pa automašīnas aizmugurējām riepām.

Tas gan vadītāju nav apturējis un viņš turpināja bēgšanu, nogriežoties no ceļa uz lauku apvidu, kā arī izbraucot cauri kādai viensētai, ignorējot un pārvarot tur esošos šķēršļus.

Policijas ekipāža vajāšanu pārtrauca, taču visi notikuma apstākļi tiek izvērtēti, kā arī tiek meklēts aizbēgušais autovadītājs.

Komentāri (167)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu