Renault iegūst divas prestižās «Red Dot» dizaina balvas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Francijas autobūves uzņēmums ticis pie divām «Red Dot» dizaina balvām. «ZOE» uzvarēja kategorijā «2013 Red Dot Product Design Award», savukārt otru balvu «Product Design 2013» izcīnīja «Renault» jaunais koncepta automobilis «The Bump» kategorijā «Trade Fair Stand».

«Red Dot» dibinātājs un profesors Pīters Zeks (Peter Zec) novēroja, ka veiksme šodienas biznesā ir cieši saistīta ar dizaina prasmēm: ««Red Dot» balvas «Product Design 2013» uzvarētāji ir vadošie speciālisti augstas pakāpes dizaina kultūrā un dizaina industrijā. Mūsdienās ir aizvien grūtāk izcelties starp laba dizaina produktiem. Tikai detaļas var izcelt kvalitāti. Tomēr tie produkti, kas nokārto testu pirms tos redz «Red Dot» žūrija, nepazudīs pūlī un varēs sacensties ar globālajiem konkurentiem.»

Pirmo reizi organizēta 1955. gadā, Red Dot Design Awards uz internacionālās dizaina kvalitātes skatuves ir ieguvis reputāciju kā novērtējuma etalons. To organizē «Design Centre Rhine-North Westphalia», un tas ir viens no iekārojamākajiem šāda tipa internacionālajiem konkursiem. «Red Dot» balvas ir pazīstamas visā pasaulē, kā paliekošs kvalitātes apliecinājums dizaina lauciņa ekselencē.

Šogad žūrijai tika uzdots izskatīt 4 662 pieteikumus 19 dažādās kategorijās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu