<i>Pink</i> koncerta apmeklētājs aizturēts par draudiem ienest bumbu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas «Pink» fans aizturēts par tviterī izteiktiem draudiem koncertā ienest bumbu, ko vainīgais raksturo kā joku.

16 gadus vecais austrālietis tika izraidīts no «Rod Laver» arēnas, kur svētdien notika «Pink» uzstāšanās, vēsta mūzikas publikācija «Billboard». Tagad viņam draud kriminālapsūdzība.

Melburnas koncertzāles darbinieki draudētāju atpazina pēc tviterī publicētas fotogrāfijas. «Esmu gatavs, un man ir bumba. Pienācis laiks uzlaist gaisā «Rod Laver» arēnu,» bija teikts dziedātājai adresētajā tvītā, kas tagad ir izdzēsts.

Policija aizturēja un pēc tam atbrīvoja pusaudzi. Pēc tam intervijā vietējai avīzei viņš skaidroja, ka tā esot bijusi atsauce uz «Pink» dziesmu «Timebomb», nevis draudi.

Viņu aizstāvēja māsa, sakot, ka puisis esot speciāli atbraucis uz koncertu no patālās Varnambūlas, taču beigu beigās to tā arī neredzēja. «Mums šķiet, ka apiešanās dēļ tam labāk nenonākt tiesā,» viņa teica. «Viņu grūstīja, mētāja un ieslodzīja.»

«Lai atrisinātu situāciju, mums uz turieni bija jādodas pusnaktī. Mēs domājām, ka varbūt mums vajadzēs viņu izpestīt no cietuma vai ka viņš ir miris. Mēs nezinājām, ko domāt. Bija neizturami auksts, un viņš to nemaz tā nebija domājis. Viņš atsaucās uz «Pink» dziesmu «Timebomb» vārdiem, tikai aizmirsa priekšā pierakstīt vārdu «time». Mēs esam pieklājīga ģimenei, kurai nav nekādas bumbas. Mēs neesam teroristi un negribam, lai cilvēki ko tādu padomātu,» skaidroja māsa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu