Astrologi iesaka labākos laikus čeku dedzināšanai (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lee Bennett, CC BY-NC-SA 2.0

Lielu popularitāti ieguvuši portāla Astrologi.lv paziņojumi par čeku dedzināšanas rituāla izmantošanu naudas aprites uzlabošanai. Portāls ir arī vienīgais, kura Mēness kalendārā pieejami rūpīgi atlasīti vispiemērotākie datumi šīs praktiskās darbības veikšanai.

«Čeki glabā informāciju par naudas plūsmu un izdevumiem. Veicot noteikta veida uguns rituālu piemērotā Mēness kalendāra dienā, pastāv uzskats, ka iztērētā nauda pa dažādiem kanāliem atgriezīsies maciņā. Latviešiem, kā jau praktiskai tautai, arī šāds Mēness cikla pielietojums ir pa prātam, tāpēc Astrologi.lv piedāvā vislabākos datumus un laikus šai nodarbei,» stāsta sertificēts astrologs un numerologs Kristaps Baņķis.

Ar čekiem saprot visa veida naudas izdevumu plūsmu apliecinošus dokumentus, tajā skaitā izrakstus no bankas, bankomāta izdrukas, rēķinu kopijas u.c. Faktiski, čeku dedzināšanas rituāls ir kā cilvēka dialogs pašam ar sevi un finanšu enerģiju.

«Daudzi katru čeku iemet ugunī atsevišķi, papētot un apdomājot tā lietderību, kas un kādēļ pirkts. Šāds process palīdz arī tīri racionāli apzināt savus tēriņus un no tā arī izdarīt zināmus secinājumus,» novērojis Kristaps Baņķis.

Čeku dedzināšanu var saistīt arī ar kodēšanu veiksmei, NLP, Simoronu un citām mūsdienā populārām naudas un veiksmes piesaistīšanas metodēm.

Astrologi.lv apkopojis visas gudrības, kā to darīt pareizi:

1) krāt var visa veida naudas plūsmu apliecinošus dokumentus, kur vien parādās cilvēka personīgie izdevumi. Nebūs lāgā, ja īpaši centīgie saglabās par vienu un to pašu maksājumu, teiksim, trīs atšķirīgus čekus. Tomēr tā gadās!

2) čekus krāt vajag kaut kur citur nevis makā. Maks ir naudas templis ar savu kārtību un rituāliem, tādēļ sagādā tikpat kārtīgu vietu arī čekiem.

3) svarīga ir datuma izvēle. Jo nav vienādu datumu un nav visiem vienādi veiksmīgu. Jāatrod savs, balstoties uz universālo (zvaigžņu) kārtību - cikliskumu.

4) katrs pats savas laimes kalējs - katrs pats savu čeku dedzinātājs! Krāt vajag savus izdevumus nevis savākt no radu radiem un cerēt, ka viņu naudiņa ieplūdīs paša kabatā.

5) dedzināšanu vislabāk veikt, loģiski, uguns kuršanai piemērotā vietā. Jāņem vērā, ka čeku tinte izplata nelabu smaku, tādēļ čeku dedzināšana dzīvoklī var sagādāt gan nepatīkamas emocijas, kas šajā gadījumā būtu liekas, gan radīt uguns bīstamas situācijas.

6) dedzināšanas rituāla laikā varat izdomāt savu īpašo rituālu kā to darīt, skaitīt pats savu «mantru». Pietiekami meditatīvs process. Savā būtībā tas ir auglības vairošanas process, tādēļ daudz ko var aizgūt no Jāņu ieražām pie ugunskura. Tie ir svētki! Tādēļ tas darāms ar prieku, nevis pienākuma vadītam, tā teikt, kas jādara - jādara. Tā, starp citu, arī ir pazīme vai esat īstā brīdī priekš sevis trāpījis. Ja ir šī iekšējā laimība un līksme, tad arī viss izdosies.

7) čeki izkūp vējā - pelnus palaižam pa vējam. Tas ir kā punkts uz «i». Ja tos atstāj kaut kur vai izmet miskastē - viss rituāls «palaists vējā»...

Astroloģiski - kad vislabāk?

Astroloģija šajā visā procesā «pieslēdzas», līdzot noteikt vēlīgāko datumu minētajai nodarbei.

«Vispirms svarīgi ir apzināt savu motīvu, ko tieši vēlaties, kam jābūt atbilstoši čeka būtībai. Lai nav tā, ka ar domu atgriezt sev naudu dedziniet parādvekseli. Šajā gadījumā drīzāk naudas vietā dabūsiet uz kakla jaunu parādu... Vai arī izdevumus ārstam, gribiet atpakaļ kopā ar seno kaiti?», brīdina Kristaps Baņķis.

1. Ja vēlaties iegūt naudu

Augošs Mēness, kad enerģētika ir par to, lai viss vairojas.

Svarīga ir Augoša Mēness konkrēta Mēness diena.

Astrologi.lv norāda maģiskākās (pasvītrotās) un nodarbei piemērotākās dienas un atslēgvārdus sekmīgākai mērķu sasniegšanai:

1. Mēness diena - ieceres iemiesojas, meditācija, vienatnē, tālejošiem plāniem.

2. Mēness diena - intuīcija, īpašā pārbaužu diena, veiksmīgi un patīkami pirkumi.

6. Mēness diena - transformējas domas, eksperimenti, atvērts Kosmoss.

7. Mēness diena - novēlētais piepildās, lūgšanas, provokācijas (!!!), nedrīkst neko plēst, pirkumi.

8. Mēness diena - attīrīšanās ar uguni, pirkumi, smalkās enerģijas.

10. Mēness diena - pieeja slepenām zināšanām, meditācija, aizsākums, pirkumi.

11. Mēness diena - visspēcīgākā enerģētika, lūgšanas, pirkumi tuviniekiem.

13. Mēness diena - talismani, neparasta informācija, kopīgi ar kādu, pirkumi.

2. Ja vēlaties izbeigt parādsaistības un ātrāk atmaksāt kredītu u.tml. darbības, lai samazinātu izdevumus. Piemēram, auto remonta izdevumi, kas saistās nevis ar noderīgi patīkamu pirkumu, bet problēmu novēršanu, ko nevēlētos, lai tas atkārtojas.

Dilstošs Mēness.

16. Mēness diena - atrisina ilgstošas finanšu problēmas, mērenība, līdzsvars.

17. Mēness diena - jautrā noskaņā, mīlestībai, ar dziesmu.

20. Mēness diena - atteikšanās, saimniecībai, ģimenei, ārstu izdevumi.

21. Mēness diena - ar draugiem, atgriežas pazaudētais, principiāli pārkārtojumi.

22. Mēness diena - meditācija, astroloģiski, tautiski u.c. simboli.

24. Mēness diena - atklāsmes, izdevumi mājas celtniecībai, ģimenei, bērniem, veselībai.

25. Mēness diena - tiesu izdevumi, iekšējā balss, pārtraukt azartspēļu atkarību.

27. Mēness diena - parādsaistības, meditācija, intuīcija.

28. Mēness diena - apskaidrība, noslēgumu noslēgums, vērtīgi pirkumi.

30. Mēness diena - ziedojumi.

3. Svarīga konkrētam nolūkam būtu arī Mēness zīme.

«Naudīgākās» un ugunīgākās ir Auns, Lauva, Strēlnieks. Pretrunīga Mēness ciklā ir mistiski apdvestā Skorpiona zīme, kurā Mēness nejūtas omulīgi. Lai arī ūdens stihijas zīme, tā tomēr sevī nes ugunīgo Plūtona un Marsa simbolismu. Ticības spēks lielāks būs Zivju zīmei - lielā debesu augļotāja Jupitera pakļāvībā esošajai. Uguns stihijai draudzīgākās ir Gaisa stihijas zīmes - Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs - ar lielāku vieglumu.

Jaunava šai nodarbei ir par sīkumainu, bet Mežāzis par racionāli vēsu. Vēzis atsevišķos gadījumos var dot lielu efektu, jo vistiešāk ietekmēts no Mēness, bet kā krājējs negribēs viegli laist vaļā, bet bez tā - atpakaļ nenāk. Ģimenei domātos izdevumus pavisam noteikti var dedzināt Vēža un Vērša dienās.

4. No visiem minētajiem laikiem jāizņem ārā čika laiki, tā kā «klaiņojošā» Mēness dēļ arī rezultāts būs neprognozējamāks.

5. Mēness dienas jāsamēro ar Saules dienām. Saule kā uguns enerģijas pārvaldītājs īpaši izceļ, kuras ir uguns dienas un kad ugunij ne tuvumā!

Ieteicamas darbības ar uguni: 1., 3., 8., 9., 12., 14., 15., 16., 17., 20., 22. Saules dienās.

Tālāk no uguns: 2., 4., 10., 21. Saules dienās. Nepatīkams piemērs tam jau bija uguns nelaime Rīgas pilī 2.Saules dienā, par ko Astrologi.lv iepriekš brīdināja.

6. Noteikti ir svarīgs arī planētu stāvoklis, vai tajā nav pārāk daudz disharmonisku planētu savstarpējo mijiedarbību. Tādi «noēd» veiksmi un neļauj realizēties iecerētajam.

Planētu stāvokli katrai dienai var atrast Astrologi.lv Dienas Astro fons.

http://astrologi.lv/astro_karte/dienas-astro-fons/

Vai arī izlīdzēties ar trīskrāsu Dienas (dis)harmonijas apli, kas atspoguļots pie Mēness kalendāra.

7. Arī nedēļas dienām ir nozīme. Katrai sava. Tādēļ stingrā un striktā Saturna pārvaldītā sestdiena būtu vismazāk piemērota naudas rituāliem, ar vēlmi, lai kaut kas viegli vairotos.

8. Un, visbeidzot, vai diena ir labvēlīga tieši konkrētajam cilvēkam, norādīs unikālais planētu stāvoklis šajā dienā. To var noteikt astrologs vai arī lietojot INDIVIDUĀLO MĒNESS KALENDĀRU, kurā atspoguļojas arī Tavs individuālais Augošs/Dilstošs Mēness cikls, Mēness aspekti ar citām planētām, numeroloģiskā personālā diena.

Piemēram, tikai tad, kad sakrīt visiem domātā čeku dedzināšanas labvēlība ar cilvēka individuālo Augošu Mēnesi, Mēness harmoniskiem aspektiem ar citām planētām (bez neviena disharmoniska) un vēl numeroloģiski 3. personālā diena - prognozētu veiksmīgu naudas atgriešanos visa procesa rezultātā. Turklāt vēl ar uzviju!

Tuvākie labie datumi

VEIKSMĪGO DIENU PLĀNOTĀJS - rūpīgi līdz pat minūtei apkopo ieteicamo čeku dedzināšanas dienu laikus, ņemot vērā:

- Mēness fāzi;

- Mēness dienas;

- Mēness zīmes.

No pieejamiem datumiem, izņemot ārā:

- Čika laikus;

- fāžu maiņas brīžus;

- Mēnesi Jaunavas, Skorpiona, Mežāža zīmēs;

- sestdienas.

Pārējās minētās pazīmes - Saules dienas, planētu aspekti - jāpiemēro cilvēkam pašam. Bet arī pie tā Astrologi.lv strādā, lai nākotnē būtu ņemti vērā visi rādītāji.

Jāatzīmē arī, ka plānotājs pieejams bez maksas tekošajam mēnesim!

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu