Video: Kaimiņš apšauba Ozoliņa seksa guru statusu un izsmej viņa semināru (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Boom FM» trešdienas rīta raidījuma «Suņu Būda» tiešo ēteru vada Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš. Viņš šonedēļ izsmējis «seksa guru» Miku Ozoliņu, kurš nesen aicināja Latvijas vīriešus uz sevis vadīto semināru - pēc kura vienas nakts sakaru apjomam jātrīskāršojas kā likts.

Ozoliņa semināras reklāma izraisīja rezonansi, tomēr tas nenesa reālus augļus - interese par semināru bijusi tik maza, ka to nācies atcelt.

Artuss Kaimiņš bija aicinājis Miku Ozoliņu uz studiju, lai parunātos tiešajā ēterā. Kaut režisors bija solījies ierasties, tomēr trešdienas rītā no viņa nebija ne vēsts. Kaimiņš šo soli nosauca par «mīzēju taktiku», tomēr tas netraucēja raidījumam notikt, jo studijā bija viesis Ludis, kurš bija cerējis apgūt seminārā jaunas medību iestrādnes.

Kaimiņš sazinājās ar Agnesi Zeltiņu, kura nelepojas ar sava bijušā drauga projektu un lūdz Artusu nedot Ozoliņam galveno, ko viņš vēlas - uzmanību.

«Es pat nezinu, kā tagad Miku nodēvēt... Vai viņš ir režisors, kas ir diezgan aplami teikts? Vai seksa guru, kas arī ir diezgan aplami teikts?» neizpratni pauž Kaimiņš, kurš arī uzskaita režiora daiļradi - 1 filma un 1 īsfilma.

Izmantojot izgriezumus no Mika Ozoliņa teiktā, Artuss atklāj vēl dažus interesantus faktus par jauno režisoru - Miks fantazē par filmas uzņemšanu par Dziesmu svētkiem, ko gan Artuss ļoti lūdz nedarīt... Jo tad dziedātāji un dejotāji režisoru slavinātu «ar papēdi pa seju»

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu