<i>Superdārgs</i> auto nepasargā no negadījumiem (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Automotive Rhythms, CC BY-NC-ND 2.0

Apdrošināšanas sabiedrība «BTA Insurance Company» (BTA) šonedēļ vienā dienā saņēmusi piecus apdrošināšanas atlīdzību pieteikumus par gadījumiem, kuros iesaistītas dažādu marku dārgas automašīnas - «Porche»«Jaguar»«LandRover» un «Chrysler». Apkopotā informācija liecina, ka smalko automašīnu īpašnieki pat vairākkārtīgi kļūst par garnadžu upuriem, kā arī cieš savas vai citu transportlīdzekļu vadītāju neuzmanīgas rīcības dēļ.

Šonedēļ kāds «Porche» īpašnieks vērsies BTA ar apdrošināšanas atlīdzības pieteikumu par nozagtiem atpakaļskata spoguļiem. Konkrētajai automašīnai garnadži pamanījušies nozagt spoguļus jau trešo reizi. Savukārt kāds «Jaguar» īpašnieks, novietojot savu automašīnu kādā pagalmā Rīgas centrā, pārāk tuvu piebraucis mājai, kā rezultātā apskrāpējis automašīnas abas kreisās puses durvis. Kāds cits «Jaguar» īpašnieks šonedēļ saskāries ar nepatīkamu atgadījumu, kad viņa automašīna cieta automašīnas «Ford» vadītāja neuzmanīgas rīcības rezultātā, proti, «Ford» vadītājs kādā autostāvvietā Rīgā uzbrauca uzreiz diviem transportlīdzekļiem - «Jaguar» un «Hyundai». Vēl viens atlīdzības pieteikums saņemts no kāda automašīnas «Škoda» īpašnieka, kura automašīnai atpakaļgaitā uzbraucis kāds neuzmanīgs «Land Rover» vadītājs.

Vēl vienu atlīdzības pieteikumu šonedēļ BTA saņēmusi Igaunijā no kāda «Chrysler» īpašnieka. Automašīnai tika radīti bojājumi, kad tā, braucot atpakaļgaitā, sadūrās ar kādu citu automašīnu, kas arī brauca atpakaļgaitā.

Apdrošināšanas sabiedrība aicina visus autovadītājus būt uzmanīgiem, jo īpaši vasarā saulainajā laikā, kad, kā liecina pētījumi, autovadītāju koncentrēšanās spējas ir samazinātas un reakcijas laiks ir garāks.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu