Gorkšs gūst vārtus «Reading» pārbaudes spēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases aizsargs un kapteinis Kaspars Gorkšs guvis vārtus sevis pārstāvētās Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - «Championship» - komandas «Reading» pārbaudes spēlē.

«Reading» komanda šobrīd atrodas Portugālē, kur aizvada gatavošanās posmu jaunajai sezonai, kas sāksies jau augustā.

Anglijas komandas pretinieks pārbaudes spēlē bija Oļaunas «Olhanense», kas iepriekšējā sezonā Portugāles čempionātā ierindojās 14. vietā, vien par punktu apsteidzot 15. vietā esošo «Moreirense», kas izkrita no stiprāko sabiedrības.

«Reading» komanda pārliecinoši pārspēja Portugāles klubu ar 5:1 (2:1). Tieši Gorkšs guva savas komandas otros vārtus, izvirzot to vadībā ar 2:1, bet kopumā latvietis laukumā pavadīja 60 minūtes.

Gorkša pārstāvētās komandas labā ar vārtu guvumiem atzīmējās Edams le Fondre, kluba jaunpienācējs Roistons Drente, Gerets Maklīrijs un Džordans Obita.

«Reading» sezonas pirmo «Championship» spēli 3. augustā, kad mērosies spēkiem ar «Ipswich Town», taču līdz tam komanda aizvadīs vēl trīs pārbaudes mačus.

Jau vēstīts, ka starpsezonā «Reading» sastāvu papildināja ar aizsargiem Drenti un pazīstamo Veinu Bridžu.

Iepriekšējā sezonā Gorkšs izgāja laukumā 14 premjerlīgas mačos, bet tās vidū pārliecinoši zaudēja galvenā trenera uzticību. Pēc tam viņš tika izīrēts «Championship» vienībai «Wolverhampton Wanderers», kur Gorkšs ātri kļuva par vienu no aizsardzības balstiem, taču nespēja vienību glābt no izkrišanas līgu zemāk.

«Reading» komanda pagājušo sezonu noslēdza premjerlīgas 19. vietā, 38 spēlēs izcīnot 29 punktus, līdz ar to piedzīvojot izkrišanu uz zemāku līgu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu