Kultūras vasarnīcā «Esplanādē 2014» uzstāsies grupa «Astro'n'out» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aiga Rēdmane

Piektdien, 26.jūlijā, plkst.21.00 kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" piektdienu koncertsēriju ietvaros uzstāsies latviešu indie roka grupa «Astro’n’out». Koncertā grupa spēlēs skaņdarbus gan no sava jaunākā albuma «Lauvas», gan iepriekšējiem albumiem.

Koncerts bez maksas.

«Astro’n’out» ir viena no veiksmīgākajām pēdējā laika latviešu grupām, kas savu vietu mūzikas lauciņā iekaroja 2003.gadā ar dziesmu «Daļa Rīgas». Neskatoties uz to, ka grupai tiek prognozēts vienas dziesmas garuma veiksmes stāsts, drīz vien radio topus sasniedz arī citas Astro’n’out kompozīcijas: «Tanki», «Gravitātei, nē», «Tici sev», «Spoguļoties», «Apaļa pasaule» u.c. Grupa ir tikusi nominēta vairākām mūzikas balvām gan Latvijā, gan starptautiskā mērogā. «Astro'n'out» izpildītais mūzikas žanrs ir melodisks poproks, kas papildināts ar vokālistes Māras Upmanes-Holšteinas maigi samtaino dziedājumu.

Grupas sastāvā ir pieci dalībnieki: Mārtiņš Elerts (fūzģitāra), Juris Kalnišs (ģitāra), Toms Poišs (bass), Mārtiņš Miļevskis (bungas) un jau iepriekš minētā Māra Upmane-Holšteine (vokāls).

Intervija ar grupas «Astro’n’out» vokālisti Māru Holšteinu-Upmani būs lasāma 26.jūlijā kultūras portālā «riga2014.org». Savukārt tās pašas dienas rītā pēc pulksten 8 «Rīga Radio» tiks izziņoti turpmākie kultūras vasarnīcas Esplanāde 2014 piektdienu koncertsēriju mākslinieki.

Radoši informatīvā telpa «Esplanāde 2014» vasaras garumā ir vieta koncertiem, izrādēm, diskusijām un radošajām darbnīcām.

«Esplanāde 2014» ir nodibinājuma «Rīga 2014» atvērtais birojs, kurā var uzzināt Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmu, un vienlaikus jauna tikšanās vieta pilsētā, kur izvietota Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasītava, Rīga 2014 informācijas centrs, apmeklētāju ērtībai kafejnīca, apzaļumota terase, kā arī «Rīga 2014» partnera «Lattelecom» nodrošinātais bezmaksas wi-fi internets un brīvpieejas datori. Radoši informatīvajā telpa tapusi pēc arhitekta Austra Mailīša projekta, ko īstenojuši būvnieki «Ramirent».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu