Jānis Stībelis 15 gadu skatuves jubileju svinēs Daugavas Koncertzālē (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Daugavas Koncertzāle ir koncertzāle, kas gandrīz katru ceturtdienu rīdziniekus un viesus lutina ar labāko latviešu mūziķu koncertiem. 1.augustā koncertzālē uzstāsies Jānis Stībelis, bet šonedēļ, ceturtdien, 25.jūlijā klausītājus izklaidēs grupa «Dzelzs Vilks».

Koncertprogrammā «15 un vēl..» Jānis Stībelis aicina savus klausītājus kopā ar viņu iet cauri viņa muzikālajam veikumam 15 gadu garumā, no grupas «Shake & Bake» laikiem līdz pat pēdējam studijas albumam - «Summer City».

Atskats 15 gadu muzikālajā pieredzē 1. augustā Daugavas Koncertzālē nebūs vien vecu un aizmirstu gabalu retrospektīva, bet gan joprojām populāro Jāņa dziesmu parāde, sākot no «Brown eyes», «Glāze piena» līdz pat dziesmām no pēdējā albuma «Summer City» kas ieguva labākā POP albuma titulu «Mūzikas Ierakstu Gada Balvā 2012». Un par godu apaļajai jubilejai koncerta apmeklētājiem Daugavas Koncertzālē būs ekskluzīva iespēja iegūt labāko dziesmu izlasi.

Koncertā Jānis sola ne tikai atskatīties jau padarītajā, bet arī iepazīstināt ar nākotnē sagaidāmo. »..Šobrīd strādāju pie jauna albuma materiāla un tas kā vienmēr ir aizraujošs un radošs process. Man šķiet, ka pirmās skaņas un dziesmas ir gana labas, lai jau 1. augusta koncertā ar to iepazīstinātu klausītājus!..» saka Jānis.

Šonedēļ, ceturtdien, 25.jūlijā, Daugavas Koncertzālē muzicēs enerģiskais «Dzelzs Vilka» Jauno Jāņu orķestris, ieskandinot jaunu, latvju dainu iedvesmotu mūzikas albumu.

  • Biļetes uz koncertiem pieejamas visās «Biļešu Paradīzes» kasēs un «bilesuparadize.lv».
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu