Traģiskā avārija Spānijā: Nejaušība paglābj ģimeni no traģēdijas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zennie62, CC BY-ND 2.0

Traģiskajā vilciena avārijā Spānijā jaunākais izdzīvojušais pasažieris ir pusgadu vecā Teresita Medina, kuras māte atklāja, kā nejaušība paglābusi abas no traģēdijas.

Džesika Medina ārvalstu medijiem pastāstījusi, ka viņa nezaudēja dzīvību negadījumā nejaušības dēļ.

Sieviete vilcienā, kas bija ceļā uz Ferrolas pilsētu, bija piecēlusies no savas sēdvietas, lai nomierinātu savu raudošo zīdaini. Tikmēr vīrs ar dēlu sēdēja savās vietās.

Galu galā sievietei izdevās nomierināt bērnu, tāpēc viņa atgriezās savā vietā, lai noliktu bērnu pārnēsājamā gultiņā.

Uzreiz pēc tam, kad sieviete ar bērnu bija apsēdusies, vilciens avarēja. Ja viņa stāvētu kājās, trieciena rezultātā tiktu aizmesta prom.

Sieviete uzskata, ka nelaime būtu notikusi arī tad, ja viņa apsēstos savā vietā mazliet ātrāk - jo tad viņa būtu nolikusi gultiņā, kas trieciena spēkā tiktu aizmesta prom. Tikmēr bērns bija palicis mātes rokās.

Izdzīvojusī pasažiere stāstījusi, ka skats ārpusē bijis šausmīgs - cilvēki atgādinājuši zombijus, visapkārt mētājušies cilvēku ķermeņi, daži joprojām bija iesprostoti, daži spraucās ārā pa logiem, cenšoties izkļūt no vilciena vraka. Ļaudis visapkārt saukuši pēc palīdzības.

Tikmēr zināms, ka avarējušā vilciena mašīnists Francisko Hosē Garsons Amo attecies sniegt liecības policijai.

Viņš atrodas slimnīcā, kur policija viņu uzrauga.

Mašīnistam izvirzītas apsūdzības par slepkavību aiz neuzmanības.

Traģiskajā vilcienā avārijā dzīvību zaudēja 78 cilvēki.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu