F1 pilots Luiss Hamiltons velta savu uzvaru bijušajai mīļotajai (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

29.jūlijā par F1 uzvarētāju Ungārijas «Grand Prix» posmā kļuva britu pilots Luiss Hamiltons. Protams, par uzvaru priecājās visa komanda, bet blakus nebija dziedātājas Nikolas Šercingeres, kura atbalstītu savu mīļoto un dalītos priekos.

Jau ziņojām, ka vēl nesen populārā dziedātāja un slavenais F1 pilots kaldināja precību plānus, tomēr nu, šķiet, tiem nav lemts īstenoties. Rietumu prese maija izskaņā ziņoja, ka Nikola Šercingere un Luiss Hamiltons izšķīrušies pēc piecu gadu ilgām attiecībām.

Intervijā ar «Sky Sports» pilots dalījies emocionālā vēstījumā: «Es jutu, ka visas sacīkstes garumā manās domās bija kāds man ļoti īpašs cilvēks. Un es gribētu veltīt šo uzvaru viņai.»

Hamiltons (28), jautāts vai šīs cilvēks ir Nikola (34), smaidījis un apstiprinājis žurnālista minējumu.

Pilots atklājis, ka laiks, kopš abi šķīrušies, esot bijis smags: «Tie ir grūtākie mēneši manā dzīvē,» sacījis Luiss.

Viņš gan piebildis, ka sirdsdēsti neietekmējot viņa braukšanu, tomēr šīs uzvaras sajūtas neesot tādas pašas kā 2009. gadā, kad viņš arī uzvarēja Ungārijas «Grand Prix» un Nikola bijusi viņam blakus.

Kaut Nikola Šercingere publiski nav tik emocionāla, tomēr Rietumu prese ievērojusi, ka, dodoties uz publiskiem pasākumiem viena, Nikola ir nomākta un, šķiet, ļoti pārdzīvo šķiršanos.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu