Izmaiņas Rīgas triatlona norises vietā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iepriekš jau informējām, ka Latvijas Triatlona federācija (LTF) 2013.gada 11.augustā sadarbībā ar Rīgas pilsētas pašvaldību rīkos triatlona sacensības Rīgas centrā, kas vienlaicīgi būs arī Baltijas kausa posms.

Starta vieta no jaunizveidotās pludmales Ķīpsalā tiek pārcelta pie Swedbank Centrālās ēkas «Saules akmens». Sacensību sākums plkst.12:00

Peldēšana norisināsies Āgenskalna līci - tieši aiz «Swedbank» Centrālās ēkas «Saules akmens», riteņbraukšanas posms paliek pāri Vanšu tiltam, savukārt skriešana ap «Saules akmeni». MIX zona tiks izvietota pie «Swedbank» Centrālās ēkas.

Dalībniekiem tiks dota iespēja sacensties 4-ās dažāda garuma distancēs:

• Jauniešiem - 100m peldēšana + 4km riteņbraukšana + 800m skriešana;

• Tautas klase (var piedalīties jebkurš interesents) un jaunieši - 375m peldēšana + 12km riteņbraukšana + 3,3km skriešana;

• Sprinta distance - 750m peldēšana + 20km riteņbraukšana + 5km skriešana;

• Triatlona Stafete (Stafetes komanda var sastāvēt no diviem līdz trīs dalībniekiem. Katrs no dalībniekiem veic kādu no triatlona sacensību veidiem) - 375m peldēšana + 12km riteņbraukšana + 3,3km skriešana.

Uzzināt visu par triatlonu, iepazīties ar distanci un pieteikties sacensībām elektroniski var mājas lapā «triatlons.lv». Pieteikties varēs arī uz vietas sacensību dienā reģistratūrā no plkst. 10.00

Triatlons ir skatāms un ļoti interesants sporta veids, kurā apvienoti 3 pilnīgi atšķirīgi sporta veidi - peldēšana, riteņbraukšana un skriešana.

Lai nodrošinātu veiksmīgu sacensību norisi un dalībnieku drošību, sacensību laikā no plkst.11:00 - 18:00 būs daļēji ierobežota/slēgta autotransporta kustība Rīgas centrā. Organizatori aicina autovadītājus un līdzjutējus būt saprotošiem un izrādīt savstarpēju cieņu, kā arī stingri ievērot satiksmes un drošības noteikumus!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu