Foto: Raudzīt «Depeche Mode» uz Viļņu devies pilns fanu autobuss (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Sedols

Kā zināms, aizvadītājā nedēļas nogalē Lietuvas galvaspilsētā notika iespaidīgs grupas «Depeche Mode» koncerts. Atsauksmes par to ir izcilas un vēl jo lielāks prieks par jaunumu - ka nākamgad «Depeche Mode» ieradīsies Rīgā. Uz Viļņas koncertu bija iespēja tikt arī «Apollo» lasītājiem, piedaloties konkursā. Uzvarētājus priecēja ziņa ne tikai par biļetēm, bet arī par iespēju tikt nogādātiem turp un atpakaļ ar uzticamajiem grupas Latvijas faniem speciāli organizētā autobusā. Par šo iespēju japateicas organizatoram Gatim. Uz Lietuvu devās 2 autobusi ar 101 pasažieri! Kā fanu buss devās uz Viļņu - apskatiet fotogalerijā:

Pēc jaunā albuma «Delta Machine» iznākšanas, kā arī veiksmīgās stadionu turnejas «Depeche Mode» ir paziņojuši, ka jaunās koncertturnejas ziemas posma ietvaros nākamā gada 2. martā uzstāsies «Arēnā Rīga». «The Delta Machine Winter Tour» laikā grupa Baltijā uzstāsies tikai vienu reizi, un tas notiks tieši Rīgā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu