Lucavsalas veikparkā notiks «Astro’n’out» akustiskais brīvdabas koncerts (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 31. jūlijā plkst. 20:00 Lucavsalā, Rīgas vienīgajā veikparkā «Riga Wake Park» notiks «Astro’n’out» akustiskā sastāva brīvdabas koncerts, kurā ieeja visiem interesentiem būs bez maksas. Ar šo koncertu tiks iedibināta trešdienu tradīcija – plānots, ka katru nedēļu visas vasaras garumā aktīvās atpūtas parkā notiks tematiskie koncerti ar dažādu mākslinieku uzstāšanos. 

Šajā trešdienā veikparkā uzstāsies «Astro’n’out» akustiskais sastāvs – Māra Upmane-Holšteina (ģitāra un balss) un Juris Kalnišs (ģitāra). Mūziķi izpildīs dziesmas no «Astro’n’out» albumiem «Ģeometrija», «Astro'Acoustic» un «Lauvas». Kā norāda Upmane-Holšteina, radošai izpausmei ir vieta arī ārpus Rīgas centra. «Rīga ir pelnījusi būt kultūras galvaspilsēta – mūzika un māksla nokļūst ne tikai pilsētas sirdī, bet arī tās parkos un mikrorajonos.»

«Riga Wake Park» vadītājs Juris Poļakovs ideju par veikborda aktivitāšu un mūzikas sasaisti skaidro ar vēlmi apvienot sportisku brīvā laika pavadīšanu ar kvalitatīvu izklaidi. «Jau tad, kad jūnija vidū oficiāli atklājām veikparku, bija skaidrs, ka ar to viss nebeigsies,» stāsta J. Poļakovs. «Mēs gribam radīt pozitīvu pievienoto vērtību gan veikotājiem, gan citiem aktīvās atpūtas parka apmeklētājiem.»

Rīgas vienīgais veikparks «Riga Wake Park» ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā ar savu mazo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā. Visām veikparka aktivitātēm aicinām sekot «Riga Wake Park» sociālo tīklu kontos: «facebook.com/RigaWakePark» un »@RigaWakePark» kontos.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu