Jānis Nords un kino zālīte festivalā «Laba Daba» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivālā LABA DABA būs skatāma Jāņa Norda mākslas filma «Mammu, es Tevi mīlu». Filmu varēs redzēt LABA DABA «Kino zālītē», kas nomainījusi vietu no kino mājas mazajā pirtiņā uz Krogus mājas labo stūri. «Kino zālītei» filmas sagādājuši Starptautiskais īsfilmu festivāls 2ANNAS kopā ar žurnālu Vetomagazine, AtomArt un BalticShorts.com. Iepriekš plānotā diskusija ar filmas veidotājiem un aktieriem nenotiks, tās vietā diskusija par īsfilmām.

Kopš aizvadītā gada festivāls uzsācis tradīciju saviem apmeklētajiem piedāvāt gada aktuālākās, vietējo režisoru veidotās filmas. Aizvadītajā gadā festivālā viesojās Juris Poškus ar komandu un filmu «Kolka Cool». Diskusija pēc filmas noskatīšanās guva lielu apmeklētāju atsaucību. Tādēļ festivāla organizatori nolēmuši tradīciju turpināt.

Organizatori atvainojas, ka diskusija ar Jāni Nordu un filmas veidotāju komandu nenotiks: «Īsi pirms festivāla saņēmām ziņu no producentiem par to, ka pēkšņu neietekmējamu apstākļu dēļ, filmas veidotāji uz festivālu ierasties nevarēs. Bet esam pateicīgi un priecīgi par iespēju izrādīt filmu mūsu jaunajā Kino zālītē. «Mammu, es Tevi mīlu» diskusijas vietā notiks saruna ar skatītajiem, 2ANNĀM, Baltic Shorts un Veto. Diskusijas temats saistīts ar filmām un īsfilmām.

Seansu laiki:

2. augusts

  • 20:00 - 21:30 Baltic Shorts īsfilmu programma

3. augusts

  • 13:20 - 14:00 Bērnu programma ar Atom Art
  • 17:30 - 18:10 2ANNAS un VETO saruna
  • 18:10 - 19:10 2ANNAS īsfilmu programma «Īsfilma»
  • 20:30 - 21:10 Mammu, es Tevi mīlu

Detalizētu programmu iespējams apskatīt festivāla oficiālajā mājas lapā: «labadaba.lv», aktivitāšu sadaļā. Savukārt par filmas «Mammu, es Tevi mīlu» atkārtotu rādīšanu būs iespējams uzzināt pie «Kino zālītes». Kopumā filmu būs iespējams skatīties 2-3 reizes.

Laba Daba ir starptautisks mūzikas festivāls, kas nemainīgi jau piekto gadu notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki», Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā. Festivāls norisināsies augusta pirmajā nedēļā, no 2.līdz 4.augustam. Festivālā uz vairākām skatuvēm varēs dzirdēt grupas un Dj apvienības, kas spēlē regeju, etno-folku, roku, elektro un citus žanrus un to variācijas. Paralēli bagātīgajam muzikālajam piedāvājumam, Labā Dabā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, turpinot būt par draudzīgāko festivālu ģimenēm.

Biļetes pieejamas visās biļešu servisa kasēs un «bilesuserviss.lv». Bērniem līdz 12 gadiem ieeja arī šogad bez maksas.

Festivāls cilvēkiem, kas pagriež pasauli!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu