Tuvojas leģendārais festivāls «Saldus Saule» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī šogad Latvijas mūzikas cienītājus pulcēs leģendārais mūzikas festivāls «Saldus saule». 17.augustā Saldus Kalnsētas parka estrādē uzstāsies grupas «Pērkons» un «Opus Pro», dziedātāji Dons ar grupu, Fēlikss Ķiģelis un Aivars Brīze, kā arī vairāki citi Latvijā iemīļoti mūziķi. 

Biļetes uz pasākumu būs iespējams iegādāties no 1.augusta visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās. Pirmo 500 biļešu cena - 5 lati, vēlāk tās būs dārgākas.

Festivāls «Saldus saule» radies 1987.gadā ar mērķi godināt saldenieku, izcilo ģitāristu, komponistu un grupas «Līvi» dibinātāju Ēriku Ķiģeli. Kopš vairs nenotiek «Liepājas Dzintars», «Saldus saule» ir senākais un vienīgais klasiskais Latvijas rokfestivāls, un tajā gadu gaitā piedalījusies lielākā daļa labāko mūsu valsts grupu un dziedātāju.

Turpinot pirms gandrīz trim gadu desmitiem aizsāktās tradīcijas, gleznainajā Kalnsētas parka estrādē atkal skanēs latviešu rokmūzika, un kopā sanāks visu vecumu skatītāji, lai baudītu gan sen iemīļotas dziesmas, gan mūziķu jaunāko veikumu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu