Stradiņa slimnīcā neatliekamās palīdzības sniegšanu atsāks sestdien (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas operatīvā vadības grupa pieņēmusi lēmumu sestdien, 3.augustā, plkst.9 atsākt sniegt kardioloģisko neatliekamo palīdzību pilnā apmērā un neatliekamo palīdzību cita profila pacientiem - ierobežotā apjomā.

Kā informē slimnīcā, sestdien dienas laikā gaidāma informācija par darba atjaunošanu ierastā režīmā.

Informācija pacientu tuviniekiem pieejama pa tālruni 67069600.

Tiem iedzīvotājiem, kuri paši vēlas nogādāt slimnieku ārstniecības iestādē, lai saņemtu neatliekamo medicīnisko palīdzību, lūgums doties uz citām ārstniecības iestādēm līdz brīdim, kamēr Stradiņa slimnīca atjauno darbu ierastā režīmā.

Vienlaikus slimnīcas valde izsaka pateicību viesiem operatīvajiem dienestiem, mediķiem, medicīnas personālam, visiem darbiniekiem par atbalstu un spēju īsā laikā novērst situāciju, lai atjaunotu darbu slimnīcā.

Ārsts Andrejs Ērglis, kura vadībā Stradiņa slimnīcas 32.korpusā darbojas Latvijas Kardioloģijas centrs, aģentūrai LETA pastāstīja, ka neatliekamo kardioloģijas pacientu uzņemšana jau šobrīd tiek lēnām atsākta. Viņš sacīja, ka darbu nedaudz apgrūtina pārvirzītā pacientu plūsma, jo, kā zināms, ugunsgrēkā cietušas Uzņemšanas nodaļas telpas, tomēr ārsti darot visu iespējamo, lai palīdzētu pacientiem.

«Katrā ziņā slimnīcas darbs tiek atjaunots - neatliekamais tiks atjaunots pilnībā, bet plānveida mēs vēl īsti negribētu, jo tur vajadzētu atjaunot skābekļa centralizēto padevi,» sacīja Ērglis.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu