Ugunsgrēkā Stradiņa slimnīcā cietušie snieguši liecības (14)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vīrieši, kuri pagājušās nedēļas piektdienā cieta ugunsgrēkā Stradiņa slimnīcā, policijai ir snieguši liecības, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Ance Rozīte.

Policija gan viņu stāstīto neatklāj, jo tas varētu traucēt izmeklēšanu.

Taču iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Reformu partija) pirmdien intervijā LNT sacīja, ka ugunsgrēka iemesls slimnīcā, iespējams, ir cilvēciskais faktors.

«Pāragri apstiprināt kādu no versijām, bet domāju, ka tas varētu būt cilvēciskais faktors. (..) Tā kā runa ir par tādu telpu [kas ir no dzelzsbetona], skaidrs, ka bez kļūdām tur acīmredzot nav bijis,» izteicās ministrs.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāvis Normunds Beļskis aģentūrai BNS pirmdien stāstīja, ka viena cietušā veselības stāvoklis joprojām ir smags, taču stabils. Atlabšana pēc šādiem apdegumiem nenotiek ātri.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka piektdienas rītā Stradiņa slimnīcas 32.korpusa pagrabstāvā, kur glabājas skābekļa baloni, notika ugunsgrēks. Publiski izskanējušas vairākas versijas, kas būtu varējis to izraisīt. Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki - slimnīcas darbinieki. Viens no viņiem jau piektdien tika izrakstīts, bet otrs cietis daudz smagāk.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu