Ozijs Osborns: Vards bija pārāk resns, lai koncertētu ar «Black Sabbath» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Britu mūziķis Ozijs Osborns atklājis, ka «Black Sabbath» bundzinieks Bils Vards esot bijis pārāk resns, lai varētu pievienoties grupai jaunākajā koncertturnejā.

Bija plānots, ka Vards kā «Black Sabbath» oriģinālā sastāva dalībnieks iesaistīsies atkalatgriešanās albumā un turnejā, taču galu galā viņš atteicās.

Osborns tagad atklājis iemeslu - izrādās, mūziķis esot tik ļoti pieņēmies svarā, ka uzstāšanās varētu būt bīstamas viņa veselībai.

«Godīgi sakot, es nedomāju, ka viņš būtu spējīgs sniegt koncertu. Viņš ir neticami resns,» Osborns klāstīja Ņujorkas avīzei «Daily News». «Bundziniekam jābūt labā formā. Viņš jau pārdzīvojis divas sirdslēkmes. Es negribu būt atbildīgs par viņa dzīvību.»

Taču Osborns pauda cerību, ka Vards varēs piedalīties nākamā «Black Sabbath» albuma tapšanā.

«Tas vairs neprasīs 35 gadus,» par albumu teica smagā metāla grupas līderis. «Es jau esmu 65 gadus vecs. Aizsaulē nav nekādu sasodītu ierakstu studiju.»

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu