Foto un video: «Šausmu mājas» pēdējie mirkļi (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendā ASV šorīt uzsākta tā dēvētās «šausmu mājas» nojaukšana, vēstī ārvalstu mediji. Šajā mājā varmāka Ariels Kastro ilgus gadus turēja ieslodzījumā trīs sievietes.

Tiek vēstīts, ka policija notikuma vietā bloķējusi satiksmi, bet tikmēr mājas apkārtnē ierodas lieli interesentu pūļī.

Pirms mājas nojaukšanas Kastro ģimenes locekļi, tostarp viņa dēls Entonijs Kastro, ieradās mājā, lai paņemtu savas personīgās mantas.

Trešdien pirms nojaukšanas notikuma vietā ieradās arī bijusī ieslodzītā Mišela Naita. Notiekošajā atnāca noraudzīties arī Džīnas Dehesusas ģimenes locekļi.

Jānorāda, ka māja «nojaukta» arī interneta dzīlēs - tā izdzēsta no «Google Earth» kartes vēl pirms vispār uzsākta mājas nojaukšana.

Pagaidām gan nav zināms, kas atradīsies mājas vietā.

Jau ziņots, ka ASV maija sākumā tika atrastas trīs sievietes, kuras pazuda pirms aptuveni desmit gadiem, un visu šo laiku turētas gūstā kādā mājā Klīvlendā, Ohaio štatā.

Visas trīs sievietes - 27 gadus vecā Berija, 23 gadus vecā Džīna Dehesusa un 32 gadus vecā Mišela Naita un sešus gadus vecā Berijas meita tika atbrīvotas.

Berija pazuda 2003.gada aprīlī 16 gadu vecumā. Pēdējo reizi viņa tika redzēta, dodamies prom no darba ātrās ēdināšanas restorānā, kas atradās pāris kvartālu no viņas mājām.

Policija apstiprinājusi ziņas, ka Berijai ir sešus gadus veca meita, kura, domājams, pasaulē nākusi laikā, kad Berija atradās gūstā.

Dehesusa pazuda 2004.gada aprīlī pa ceļam uz mājām no skolas. Viņai tobrīd bija 14 gadu. Savukārt Naita pēdējo reizi tika redzēta 2002.gada augustā 20 gadu vecumā.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu