Ar ko gultā atšķiras resnās no tievajām (262)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: anjuli_ayer, CC BY-NC 2.0

Kāds tam visam sakars ar seksu? Gan tievās, gan resnās TO dara! Taču galvenais, lai abus partnerus apmierinātu dzīvsvara daudzums un lai neviens nemēģinātu izteikt piezīmes, kas galīgi neiederas attiecīgā situācijā un kas apliecina neapmierinātību.

Pētījumi liecina, ka vīriešu starpā pieprasītākās ir vidēja svara gultasbiedrenes. Vīriešiem nav tik svarīgs centimetru un kilogramu skaits, bet gan formas. Lai cik liels vai mazs būtu sievietes dibens, galvenais, lai tas būtu stingrs un formīgs. Tas pats stāsts par krūtīm – neatkarīgi no lieluma tām vajadzētu būt stingrām un vēlams stāvām.

Jautra apalīte daudz ātrāk iekaros vīriešu uzmanību nekā tievule, kuras viemēr aizņemta ar pārdomām, kā tikt vaļā no dažiem kilogramiem. Ja sieviete izceļ sava ķermeņa «veiksmīgākās» vietas un nepūlas paslēpt apģērbā pilnīgi visu savu ķermeni, viņa noteikti ir ieguvēja.

Savukārt gultā pirmais likums skan tā:

Ja vīrietis ir darījis visu, lai nodotos mīlas priekiem un tas brīdis pienācis, tad viņš vairs ne sver, ne vērtē. To viņš darīja pirms tam, kad pieņēma lēmumu uzsākt kaut ko. Līdz ar to sievietei atkrīt jebkāda vajadzība intīmās tuvības laikā vēl savu ķermeni slēpt un maskēt. Jo atraisītāk viņa uzvedīsies, jo lielāka ieguvēja būs.

Tiek uzskatīts, ka tievas sievietes gultā ir enerģiskākas un kaislīgākas. Enerģiskums un kaislīgums drīzāk izriet no seksuālā temperamenta, kas dots no dabas un ar svaru tam nereti maz sakara. Tievās būs lokanākas un veiklākas, kas ir priekšrocība pozu maiņu mīļotājiem. Savukārt kuplāku miesu īpašnieces būs saudzīgākas kustībās, jo baidīsies saspiest vai kā citādi apskādēt partneri. Resnas sievietes vairāk ļaus uzņemties vīrietim iniciatīvu. Tievās gribēs pašas kontrolēt situāciju.

Tievas sievietes ātrāk uzbudināsies, bet tas ne vienmēr nozīmēs, ka viņas izjutīs lielāku baudu. Sievietes orgasma kvalitāte atkarīga no priekšspēles kvalitātes, cik tā ir bijusi uzbudinoša. Resna sieviete uzbudināsies lēnāk un, iespējams, pamatīgāk.

Jebkura sieviete, neatkarīgi no sava ķermeņa formām, izjutīs spēcīgāku baudu, ja jutīsies kopā ar partneri iekārojama un skaista viņa acīs.

Komentāri (262)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu