Repšes biedrības aktivitātēs piedalās vairāk nekā 100 cilvēku (326)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Cika/LETA

Ekspremjera Einara Repšes vadītās biedrības «Latvijas attīstībai» aktivitātēs pašlaik piedalās vairāk nekā 100 cilvēku.

To atklāja Repše, vaicāts, vai topošās partijas izveidošanai izdosies savākt nepieciešamo cilvēku skaitu. Saskaņā ar Politisko partiju likumu partijas dibinātāju skaits nedrīkst būt mazāks par 200. Lai nepieļautu citos gadījumos vērojamās kļūdas, pašlaik notiek rūpīga cilvēku vērtēšana, lai process notiktu kvalitatīvi, aģentūrai LETA skaidroja bijušais valdības vadītājs.

Jaunās partijas dibināšana iecerēta «ap gadu miju» - drīzākais, decembrī vai janvārī, skaidroja Repše.

Kā ziņots, biedrība «Latvijas attīstībai» 17.septembrī organizēs forumu, kurā piedalīsies arī starptautiski eksperti un kura mērķis ir mudināt Latvijas sabiedrību mērķtiecīgi un vienoti strādāt pie valsts attīstības.

«Latvijas attīstībai» tika izveidota 2012.gada martā ar mērķi iniciēt diskusiju par Latvijai un tās cilvēkiem nozīmīgiem jautājumiem. Biedrības dibināšanā piedalījās Repše, Edgars Jaunups, Dans Titavs, uzņēmēji Olafs Berķis un Valērijs Belokoņs, kā arī citi. Biedrība plāno pārtapt politiskā partijā un startēt 2014.gadā plānotajās 12.Saeimas vēlēšanās.

Komentāri (326)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu