Vilciena katastrofā smagi cietušas meitenes ģimeni piemeklē jaunas grūtības (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Traģiskajā vilciena katastrofā Spānijā cietušie joprojām turpina atgūties no notikušā. Starp viņiem ir arī kāda 11 gadus veca meitene no Ilinoisas ASV, kas veselības stāvokļa un finanšu trūkuma dēļ joprojām nevar atgriezties savās mājās.

11 gadus vecā Lusija Ruiza vilciena katastrofā Spānijā pagājušajā mēnesī guva smagas kāju, galvaskausa, iegurņa un iekšējo orgānu traumas, vēsta «Daily Mail».

Traģēdijas brīdī meitene atradās vienā no pēdējiem vilciena vagoniem. Lusija visu šo laiku pavadījusi slimnīcā Spānijā, netālu no katastrofas vietas, viņas ģimene cīnās ar lielajiem rēķiniem par medicīniskajiem pakalpojumiem.

Pagaidām nav zināms, kad meitene varēs atgriezties mājās, jo viņas veselības stāvoklis joprojām ir smags. Lusija jau pārcietusi vairākas operācijas, lai glābtu savainoto kāju.Viņa bija viena no pirmajām, kas tika izglābta pēc katastrofas.

Ģimene tagad izveidojusi speciālu interneta mājas lapu, kurā aicina cilvēkus palīdzēt segt milzīgās medicīnisko pakalpojumu izmaksas.

Kā ziņots, avārija notika uz dzelzceļa ātrgaitas posma aptuveni četrus kilometrus no Santjago de Kompostelas stacijas, vilcienam lielā ātrumā līkumā noskrienot no sliedēm un ietriecoties betona sienā. Bojā gāja 79 cilvēki, bet ievainoti tika 178 cilvēki.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu