Automašīnu dīleris «Kia Automobiles» turpmāk sauksies «Forum Auto» (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cattias.photos, CC BY-NC-ND 2.0

Latvijas oficiālais «Kia» automašīnu dīleris SIA «Kia Automobiles» ir mainījis savu nosaukumu uz SIA «Forum Auto», saistot to ar uzņēmuma nākotnes attīstības stratēģiju, kas vērsta uz izaugsmi un paplašināšanos.

«Automobiļu tirgus jau trešo gadu ir stabilizējies, tāpēc esam pieņēmuši stratēģisku lēmumu par uzņēmuma nākotnes attīstību. Palielinoties apjomam, vēlamies esošajiem un potenciālajiem klientiem nodrošināt apkalpošanu un servisu, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem,» nosaukuma maiņu komentē Jānis Ozols, SIA «Forum Auto» Tirdzniecības vadītājs.

Uzņēmuma vadība norāda, ka nosaukuma maiņa ir saistīta ar uzņēmuma turpmākiem plāniem un attīstību automobiļu tirgū, jo jau tuvākajā nākotnē papildus Kia automašīnām tiks piedāvāti arī citu auto ražotāju zīmolu spēkrati. Jānorāda, ka gada nogalē SIA «Forum Auto» atklās jaunu tirdzniecības un apkalpošanas autosalonu, kas atradīsies Kārļa Ulmaņa gatvē 101.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu