«Kia» Frankfurtes auto izstādē prezentēs jaunu konceptu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienvidkorejas autoražotājs ir sagatavojis jaunu koncepta automobili, kuru prezentēs šī gada 10.septembrī vērienīgajā Frankfurtes auto izstādē. Mistiskais auto paredzēts Eiropas populārā B segmenta klientiem. Jaunā automašīna būs galvenokārt paredzēta rosīgajai pilsētas dzīvei un to raksturos stilīgs dizains un praktiskums.

«Kia» apņēmība, radot šo konceptu, bija piedāvāt jaunu kompaktās klases automašīnas risinājumu, ņemot vērā pieaugošās klientu vēlmes, kad aizvien lielāka nozīme tiek atvēlēta tieši automašīnas izmēram. Koncepts sevī ietver vairākus intriģējošus elementus, kas ne vienmēr tiek saistīti ar mazāka izmēra automašīnām, un tas radīts Eiropas tirgum, ņemot vērā eiropiešu gaumi un prasības.

Pagaidām vēl autoražotājs nevēlas dalīties informācijā par koncepta tehniskajiem parametriem, taču ņemot vērā izraudzīto tirgus daļu jaunā koncepta jaudas un degvielas patēriņš būs konkurētspējīgs ar citiem B segmenta superstāriem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu