Naumovas jauno koncertizrādi krāšņos slaveni čigānu mūzikas izpildītāji no piecām valstīm (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājas Marijas Naumovas jaunajā muzikālajā koncertizrādē «Romani Rat» («Čigānu nakts»), kuru māksliniece sava talanta cienītājiem piedāvās augusta beigās, piedalīsies pazīstami čigānu mūzikas izpildītāji no piecām valstīm - Latvijas, Francijas, Spānijas, Beļģijas un Rumānijas, pastāstīja dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Viesmākslinieku vidū būs viens no slavenākajiem un talantīgākajiem izpildītājiem starptautiskajā flamenko pasaulē - dziedātājs un komponists Luiss de Almerija (Luis de Almeria) no Rumānijas, kā arī flamenko ģitārspēles virtuozs Pako Narvaess (Paco Narvaez) no Spānijas.

Krāšņajā un vērienīgajā koncertizrādē, kurā skanēs dažādu kultūru iespaidā tapusi čigānu mūzika, piedalīsies vēl virkne citu mākslinieku - populārā Latvijas šovgrupa «Ame Roma» («Mēs čigāni»), ģitāristi Samijs Dosā (Samy Daussat) un Sebastjens Žinjo (Sebastien Giniaux) no Francijas, flamenko dejotājs Kuki Santjago (Kuky Santiago) un perkusionists Migels Sančess (Miguel Sanchez) no Beļģijas, vijolnieks Kostels Nitesku (Costel Nitescu), akordeonists Roberto de Brasovs (Roberto de Brasov) no Rumānijas, basģitārists Norberts Skraucis, dziedātāja Viktorija un Irina Ļisovskaja, kas uzstājas ar skatuves vārdu Kama.

«Man ir liels prieks un pagodinājums uzstāties kopā ar šiem brīnišķīgajiem un kolorītajiem mūziķiem. Pateicoties viņiem, manos koncertos dziesma, deja un teātris organiski savīsies kopā, topot par daudzkrāsainu, spilgtu un saviļņojošu mākslas darbu,» sacīja Marija, kas ar jauno koncertizrādi atzīmēs savus radošās darbības 20 gadus.

«Uzstāšanās kopā ar Mariju man vienmēr ir baudījums, jo viņai ir dabas dota unikāla ritma izjūta. Marija ir liela personība, lieliska dziedātāja un izcila mūziķe, kas spēj sievišķīgi izjusti, patiesi un spēcīgi izpildīt dažāda stila mūziku. Jaunus koncertšovus viņa allaž gatavo rūpīgi un profesionāli. Esmu pārliecināts, ka jaunā Marijas koncertizrāde spēcīgi saviļņos klausītājus un atklās jaunas viņas daudzpusīgā talanta šķautnes,» pastāstīja Francijas ģitārists Samijs Dosā, kurš arī pērn bija viesmākslinieks Marijas Naumovas koncertos Latvijā.

Marija ar jauno koncertizrādi trešdien, 28.augustā, pulksten 19:00, uzstāsies Jelgavas kultūras namā. Ceturtdien, 29.augustā, pulksten 19:00 dziedātājas jaunā programma būs dzirdama un skatāma Valmieras kultūras centrā, bet sestdien, 31.augustā, pulksten 19:30 - Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

  • Biļetes uz koncertizrādi var iegādāties visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās.
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu