«Audi» izlaidīs ierobežota daudzuma jubilejas «TTS» modeli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par godu 500 000 uzbūvētu «Audi TT» spēkratu, Vācijas autobūves uzņēmums ir nolēmis saražot 500 jubilejas modeļus ar nosaukumu «TTS Competition».

Jaunie «Audi TTS» sporta automobiļi tiks piedāvāti ar rodstera un kupejas virsbūvēm. Automobiļi tiks aprīkoti ar 2,0 litru TFSI dzinēju, kurš attīsta 272 zirgspēku jaudu un 350 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Apvienojumā ar «Audi» sešu ātrumu S-tronic pārnesumkārbu, «TTS Competition» spēs sasniegt 100 km/h jau pēc 5,3 sekundēm. Automašīnas maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots pie 250 km/h. Visi modeļi tiks aprīkoti ar izslavēto pilnpiedziņas sistēmu «quattro». Saskaņā ar uzņēmuma oficiālajiem datiem dzinējs spēs nodrošināt vidējo degvielas patēriņu 7,7 litru apmērā uz 100 kilometriem.

Jubilejas automobiļi būs pieejami divās krāsās – «Imola» dzelteni vai arī «Nimbus» pelēki. To ārējā pazīšanās zīme būs fiksēti antispārni ar matēta alumīnija dekoratīvajiem elementiem, 19 collu vieglmetāla diskiem un īpašu interjera apdari, kurā tiks uzsvērta automobiļa ekskluzīvā daba.

Pirmie ierobežotā skaita «Audi TTS Competition» modeļi no rūpnīcas izripos šī gada oktobrī. Atšķirībā no citiem jubilejas automobiļiem šis modelis maksās tikai 1 900 eiro vairāk nekā standarta «TTS» versija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu