Atkarību mocītajai Lindsijai Loenai izdevies iegūt lomu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrisei Lindsijai Loenai izdevies iegūt lomu seriālā, viešot cerības par skandalozās slavenības atgriešanos uz pareizā ceļa.

Kaut arī Loena pēc filmām «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Mean Girls» («Nekrietneles») bērnībā tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu reibumā, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un citām skandalozām izdarībām.

Aktrise 30.jūlijā pabeidza kārtējo tiesas piespriesto rehabilitācijas kursu atkarību pārvarēšanai un paudusi apņēmību nedienas ar likumu atstāt aiz muguras.

Šonedēļ Loena savā tvitera kontā ievietojusi īsu paziņojumu «Atpakaļ darbā! Esmu ļoti pateicīga», kā arī publicējusi «Instagram» kontā fotogrāfiju, kurā viņa redzama, sapucējusies jaunajai lomai.

ASV telekanāls HBO apstiprināja, ka Loena pieņemta epizodiskai lomai televīzijas seriālā «Eastbound&Down».

Loena arī noslēgusi vienošanos ar televīzijas dīvas Opras Vinfrijas kabeļtelevīziju OWN par ekskluzīvu aktrises interviju un astoņu sēriju realitātes šovu.

Televīzijas šovā plānots sekot līdzi Loenas ikdienai viņas mēģinājumos pēc iznākšanas no rehabilitācijas klīnikas pieturēties pie veselīga dzīvesveida un atjaunot karjeru.

Kā jau ziņots, martā Loenai tika piespriests divu gadu nosacīts sods saistībā ar pagājušā gada jūnijā notikušu autoavāriju. Viens no soda nosacījumiem bija arī 90 dienu kurss rehabilitācijas klīnikā.

Aktrisei 30 dienas būs jāveic sabiedriskie darbi, kā arī jāiziet 18 mēnešu psihoterapijas kurss.

Kopš 2007.gada viņa vairākkārt tiesāta, taču līdz šim izvairījusies no reāla cietumsoda, ja neskaita aiz restēm pavadītas 87 minūtes tā paša gada novembrī.

Pēdējos gados viņa filmējusies epizodiskā lomā parodijkomēdijā «Scary Movie 5» («Šausmenīte 5»), bet pagājušogad televīzijas filmā «Liz&Dick» tēloja Elizabeti Teilori - viņas tēlojumu gan kritiķi skarbi nozākāja.

Loenas jaunākais sniegums ir galvenā loma erotiskajā trillerī filmā «The Canyons», kurā viņas ekrāna partneris ir pornoaktieris Džeimss Dīns.

«The Canyons» uz ASV kinoekrāniem iznāca 2.augustā un pagaidām izpelnījusies pārsvarā nelabvēlīgas atsauksmes, kaut arī Loenas tēlojums atzīts par «kārtīgu darbu».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu