Marks Vālbergs kaunas par apakšveļas modeļa karjeru (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

42 gadus vecais Vālbergs, kurš ar sievu Reju Dērhemu audzina četrus bērnus, atzinies, ka viņu biedē bērnu gaidāmie jautājumi par viņa deviņdesmito gadu repera un apakšveļas modeļa karjeru.

Amerikāņu aktieris Marks Vālbergs kaunas par īslaicīgo apakšveļas modeļa karjeru, baidoties no nākotnē gaidāmas mulsinošas sarunas par to ar saviem bērniem.

«Tagad vērtējot, «Calvin Klein» apakšveļas demonstrēšana kopā ar Keitu Mosu nebija laba doma, taču tajā laikā man tā atnesa ļoti daudz uzmanības no dāmām,» atzina aktieris.

«Tā izskaidrošana, kā arī repera karjera maniem bērniem būs liels apkaunojums, kad viņi būs pietiekami lieli, lai paprasītu,» stāstīja Vālbergs.

Vālbergs kļuva slavens deviņdesmito gadu sākumā ar savu hiphopa grupu «Marky Mark and the Funky Bunch», bet vēlāk viņš piedalījās zīmola «Calvin Klein» reklāmas kampaņā.

Kā aktieris viņš pievērsa sev uzmanību ar lomu 1997.gada filmā «Boogie Nights». 2007.gadā viņš tika nominēts ASV Kinoakadēmijas balvai kā labākais aktieris otrā plāna lomā filmā «The Departed» («Atkritēji»).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu