Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10960692t1h200f.jpg)
Izdevniecība Zvaigzne ABC izdevusi leģendāro Minjonas (Īstajā vārdā Hermīnes Zālītes) Pavārniecības mākslas grāmatu. Šī grāmata bija ļoti populāra Latvijas laikā. Tajā ir latviešu un cittautu virtuves ēdieni. Jaunajā izdevumā daļēji saglabātas oriģinālā izdevuma valodas īpatnības.
Sēņu pudiņš
Barvikas, gailenītes un lāčpurnus notīra un sakapā smalki, piejauc klāt sarīvētu sīpolu, smalkus piparus un sāli pēc patikas un piejauc klāt uz stopa (1,23 l) sakapātu sēņu 3- 5 olu dzeltenumus, korteli (0,31 l) skāba krējuma, puskorteli miltus un beigās 3 - 5 sašūmētus olu baltumus, liek sagatavotā formā un cep pastiprā karstumā.