Tallinas Dziesmu svētku estrādi pieskandinās Robija Viljamsa koncerts (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savas Eiropas koncertturnejas laikā Viljamss sniegs tikai 15 stadionu un brīvdabas šovus, uzstājoties arī Tallinas Dziesmu svētku estrādē.

Šodien Tallinas Dziesmu svētku estrādē ar vienīgo koncertu Ziemeļeiropā uzstāsies populārais un atraktīvais britu mūziķis Robijs Viljamss.

Joprojām nepārspēts ir mūziķa Ginesa pasaules rekords, kad pēc 2006.gada pasaules turnejas «World Tour 2006» izziņošanas pirmajā dienā tika pārdoti 1,6 miljoni biļešu.

Pagājušā gada novembra sākumā tika izdots devītais Viljamsa studijas albums «Take The Crown». Jau ar albuma pirmo singlu «Candy» Viljamss atgriezās Apvienotās Karalistes singlu topa pirmajā vietā.

«Take The Crown» ir pirmais Viljamsa solo albums pēc trīs gadu pārtraukuma, kad uz laiku viņš apvienojās ar populāro popgrupu «Take That». Tāpat kā singls, arī albums uzreiz iekaroja visaugstāko pozīciju, ierindojoties Apvienotās Karalistes albumu topa pirmajā vietā.

Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē - dziedātājs savas solo karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 77 miljonus albumu kopiju.

Pārspējot jebkuru citu mūziķi Apvienotajā Karalistē, Viljamss ir ieguvis 17 «Brit Awards» balvas. 2004.gadā mūziķis tika uzņemts Lielbritānijas mūzikas slavas zālē kā 90.gadu panākumiem bagātākais britu mūziķis.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu