Skaistākās Baltijas «Mercedes-Benz» kupejas pulcēsies Jaunmoku pilī (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: seanavigatorsson, CC BY-NC-SA 2.0

Šogad 8.septembrī norisināsies astotais starptautiskais «Mercedes-Benz» kupeju salidojums «Luxury of Mercedes-Benz coupes 2013», kas savus dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas kā arī no citām zemēm aicinās uz Latvijas skaistākajām pilīm un muižām. Par pasākuma norises vietām šogad ir izvēlētas Durbes muiža un Jaunmoku pils Kurzemē.

Kā atzina viens no pasākuma organizatoriem, kluba ilggadējais biedrs Miks Pētersons, «Luxury of Mercedes-Benz coupes» ir ikgadējs starptautisks «Mercedes-Benz» kupeju salidojums, kas pulcē ikvienu «Mercedes-Benz» automašīnu lietotāju un fanu kopīgai atpūtai domubiedru vidū, īpaši izceļot «Mercedes-Benz» kupejas un to klasiskās vērtības.

Pasākumu organizē Latvijas «Mercedes-Benz» klubs, kas dibināts 2004. gadā un tas vieno daudzus gan gados jaunus, gan ar dzīves pieredzi bagātus cilvēkus.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu