Robija Viljamsa koncertu Tallinā apmeklēja 63 000 skatītāju (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mūzikas zvaigznes Robija Viljamsa (Robbie Williams) šovu Tallinas Dziesmu svētku estrādē apmeklēja vairāk nekā 63 000 skatītāju. Tallinā notika arī jaunās koncerttūres «Take The Crown» DVD filmēšana, turklāt šovu tiešraidē varēja vērot kinoteātros visā pasaulē.

Robijs Viljamss ir pirmā starptautiska mēroga mūzikas zvaigzne, kuras koncerttūre tika filmēta Baltijā. Un tieši 20. augustā Igaunija svinēja Neatkarības atjaunošanas dienu. Šovs Igaunijā bija «Take The Crown» stadionu turnejas priekšpēdējais, 25., koncerts.

Koncerta īpašais viesis bija jaunā popmūzikas zvaigzne - latviešu un britu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs).

Robijs Viljamss ir ne vien komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē, viņs ir ieguvis arī 17 «Brit Awards» balvas, pārspējot jebkuru citu mūziķi Apvienotajā Karalistē.

Koncertaģentūra FBI jau ir paziņojusi nākamo lielo koncertu - savas jaunās koncertturnejas ziemas posma ietvaros «Arēnā Rīga» 2. martā uzstāsies britu grupa «Depeche Mode» un tā būs apvienības vienīgā uzstāšanās Baltijā «The Delta Machine Winter Tour» laikā.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu