Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10961183t1ha80d.jpg)
Šo paņēmienu gatavot dārzeņus aizņēmos no radinieces. Tiešām paldies par ideju, jo rezultāts iepriecina vēderu! Viss ir pavisam vienkārši.
Nepieciešams:
Dārzeņi pēc izvēles - pāris bietes, kartupeļi, paprika, ķiploks, sviesta pupiņas, burkāni, puķkāposti un vēl - jebkuri citi, kas iet pie sirds.
Pagatavošana:
Dārzeņus nomizo, sagriež ripās. Ieliek visus bļodā - apslaka ar olīveļļu, pievieno garšvielas pēc izvēles. Kārto uz pannas un cep 180 grādos līdz mīksti - apmēram 20 minūtes.
Viss gatavs! Man šis dārzeņu gatavošanas paņēmiens ārkārtīgi patīk, tad var sajust katra dārzeņa neatkārtojamo garšu. Lai labi garšo!