Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Krāsnī cepti dārzeņi (36)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Šo paņēmienu gatavot dārzeņus aizņēmos no radinieces. Tiešām paldies par ideju, jo rezultāts iepriecina vēderu! Viss ir pavisam vienkārši.

Nepieciešams:

Dārzeņi pēc izvēles - pāris bietes, kartupeļi, paprika, ķiploks, sviesta pupiņas, burkāni, puķkāposti un vēl - jebkuri citi, kas iet pie sirds.

Pagatavošana:

Dārzeņus nomizo, sagriež ripās. Ieliek visus bļodā - apslaka ar olīveļļu, pievieno garšvielas pēc izvēles. Kārto uz pannas un cep 180 grādos līdz mīksti - apmēram 20 minūtes.

Viss gatavs! Man šis dārzeņu gatavošanas paņēmiens ārkārtīgi patīk, tad var sajust katra dārzeņa neatkārtojamo garšu. Lai labi garšo!

http://ululastelpa.blogspot.com/

Komentāri (36)
Nepalaid garām
Uz augšu