Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Tex-mex tortillu pica ar vistas gaļu (19)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Par picas pamatni  izmantošu Tex-mex tortillu pamatni. Ar šādu pamatni pica ir gatava nepilnās 10 minūtēs (neskaitot sagatavošanas darbus), plāna, sulīga un patiešām garda.

Nepieciešams:

Es gatavoju vienu šādu picu, tāpēc visas sastāvdaļas bija tiešām nedaudz. To daudzums atkarīgs no tā, cik picas tiks gatavotas, un cik bagātīgas tās gribas. Tāpēc sastāvdaļu daudzums pēc katra paša ieskatiem.

  • 1 gab. Tex-mex tortilla
  • Cherry tomāti
  • Vārīta vistas fileja
  • Rīvēti marinēti gurķi
  • Rīvēts siers
  • Krējuma- ķiploku mērce ( ķiploks, krējums, garšvielas)

Pagatavošana:

Sāksim ar mērces pagatavošanu. Vienai picai ņēmu vienu daivu ķiploka, 2 ēdamkarotes krējuma un Gafu garšvielas mērcēm (var izmantot jebkuras citas).

  • Ķiploku izspiež, pievieno krējumu, garšvielas un visu samaisa.
  • Tālākais viss ir tikai tehnikas lieta.

Visas sastāvdaļas sagatavo likšanai uz picas, var rīvēt vai griezt, kā vien sirds kāro.

  • Pamatni apsmērē ar sagatavoto krējuma- ķiploku mērci.
  • Uzkaisa sasmalcinātu vistu
  • Uzliek tomātu ripiņas un uzber sarīvēto gurķi.
  • Visam pa virsu pārkaisa sieru un liek iekšā uzkarsētā krāsnī līdz siers izkusis, maksimums 10 minūtes.
  • Pica gatava- labu apetīti

http://ululastelpa.blogspot.com/

Komentāri (19)
Nepalaid garām
Uz augšu