Betmens pirmo reizi būs kopā ar Supermenu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Bens Afleks ieguvis Betmena lomu jaunā filmā par Supermenu, kur abi supervaroņi pirmoreiz būs redzami kopā.

Savu lomu atkārtos britu aktieris Henrijs Kevils, kurš spēlēja supermenu nesen iznākušajā kases grāvējā «Man of Steel» («Tērauda vīrs»).

«Mēs zinājām, ka tikai neparasts aktieris var tēlot vienu no «DC Comics» populārākajiem supervaroņiem, un Bens Afleks ir tieši tāds,» paziņoja kinostudijas «Warner Bros» prezidents Gregs Silvermans.

Plānots, ka filma iznāks 2015.gada vasarā. Tās režisors būs Zaks Snaiders, kurš uzņēmis «Tērauda vīru».

Afleks «interesanti» papildināšot Kevila atveidoto Klārku Kentu, uzskata Snaiders. «Afleka aktieriskā meistarība ļaus izveidot daudzslāņainu tēlu, kurš ir vecāks un gudrāks par Klārku Kentu un ir pieredzējis noziegumu apkarotājs, taču tik un tā spējis saglabāt šarmu, ko skatītāji redz miljardiera Brūsa Veina varonī,» viņš skaidro.

Vēl nav izziņots Supermena franšīzes filmas nosaukums. Taču zināms, ka tajā spēlēs «Tērauda vīra» aktieri Eimija Adamsa, Lorenss Fišbērns un Daiena Leina.

Ja «Tērauda vīra» turpinājums būs veiksmīgs, Afleks tēlos arī nākamajās Supermena filmās vai pat kļūs par režisoru kādai no tām, vēsta kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter».

Tomēr supervaroņu filmu fani neslēpj savu sašutumu par kinostudijas izvēli. Internetā pat uzsākta petīcija par Afleka padzīšanu no filmas, ko parakstījuši vairāk nekā 30 000 cilvēku.

Nesenākais Betmena tēlotājs ir aktieris Kristians Beils, taču pirms viņa melno masku un apmetni nēsājis Maikls Kītons un Džordžs Klūnijs.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu