Roberts De Niro atgriežas iemīļotajā mafijas tēlā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slavenais itāļu izcelsmes aktieris Roberts De Niro ir nosvinējis savu 70. dzimšanas dienu un ir atgriezies pie lomas, kura, iespējams, viņam piestāv visvairāk – mafijas pārstāvja. Šoreiz melnā komēdijā Liks Besons piesaistījis lielisku komandu – lomās Roberts De Niro, Mišela Faifere un Tomijs Lī Džounss, kā arī Martins Skorsēze kā producents. 

Roberta De Niro atveodotais tēls ir ģimenes galva rūdītai mafijas ģimenei, kura ir nolēmusi mainīt ieradumus un uzsāk mierīgu dzīvi, piesakoties liecinieku aizsardzības programmā. Tomēr ieradumam liels spēks. Un, lai gan mafijas ģimenītes nodomi ir labi, viņi visas sadzīviskās un attiecību lietas turpina risināt tā, kā to dara kārtīgi gangsteri. Līdz ar to kārtīga deva melna humor air garantēta, turklāt izcilā izpildījumā.

Filmas režisors Liks Besons ir priecīgs par paveikto: «Skatīties, kā Martins Skorseze smejas filmas laikā, bija labākais atalgojums, kādu vien varētu vēlēties. Tas man pašam nostrādāja, kā pierādījums tam, ka ar šo filmu neesmu nošāvis greizi.»

Ir pagājuši divdesmit pieci gadi kopš Mišela Faifere satrieca visus ar savu Longailendas akcentu 1988. gada filmā «Precējies ar Mafiju» un tagad viņa ir atpakaļ organizētās noziedzības pasaulē. «Šī vide vienkārši turpina ievilkt mani savā varā,» Faifere saka par savu lomu filmā «Ģimene». «Tajā pasaulē ir kas tāds, kas mani vienkārši ļoti fascinē.»

Gatavojot scenāriju, pirms filmas uzņemšanas Besons salīdzināja savus pierakstus ar Tonio Benakvistu, pēc kura noveles «Malavita» motīviem tika veidota filma. «Tonio izteicās, ka būtu lieliski, ka Roberts De Niro un Mišela Faifere spēlētu galvenās lomas,» saka Besons. «Tas bija autora sapnis.»

Latvijā komēdija skatāma kinoteātros no 27. septembra.

Filmas treileris:

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu