Robustais «Dacia Duster» nonācis zem skalpeļa (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Renault» paspērnē esošais «Dacia» visurgājējs septembra beigās atdzims jaunā veidolā. Uzņēmuma dizaineri ir pielikuši lielākas pūles pie automašīnas izskata, savukārt inženieri apgalvo, ka jaunais «Duster» ir saglabājis iepriekšējā modeļa uzticamo slavu.

Jaunā «Dacia Duster» facelift versija, kura tiks prezentēts gaidāmajā Frankfurtes auto izstādē, ir vizuāli ievērojami uzlabots, taču joprojām saglabā dizaina iezīmes, kuras nodrošina šī modeļa veiksmīgu integrēšanos kopējā tirgū.

Priekšējā daļa tikusi papildināta ar pārveidotu režģi, ko rotā hromētas strīpas, kā arī dubultās optikas lukturi ar dienas gaismām. Nelieli, taču pamanāmie uzlabojumi izceļ automašīnas stāju un robusto «brauc jebkur» tēlu.

«Jaunais modelis tika būvēts balstoties uz oriģinālā «Duster» izskatu un proporcijām. Identitātes komponenti, kā priekšējais režģis, ir tikuši modernizēti. Mēs uzlabojām arī 4x4 piekari, saglabājot visas lietderīgās funkcijas. Jaunais «Duster» ir ieguvis vēl spēcīgāku tēlu, turklāt tajā pašā laikā saglabā tā sākotnējo DNS,» norāda dizaina daļas vadītājs Deivids Durands.

Dizaineri visas pūles veltījuši automašīnas ārējam izskatam, taču nekas nav minēts par automašīnas interjeru, kurš daudzu cilvēku acīs ir prasījis vislielākās pārmaiņas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu